Road Racing 04.05.2016

Zarcolla tähtäimessä kotivoitto

Zarco, Spanish Moto2 2016

Ajo Motorsportin kuljettajalla on keskeneräisiä töitä historiallisella Le Mansin radalla, kun hän lähtee hakemaan kauden toista voittoa tältä kaudelta.

Moto2 MM-sarja siirtyy Ranskassa tällä viikolla, kauden viidennen osakilpailun merkeissä. Kotikisaansa ajava Johann Zarco on keskittynyt ja hän lähtee hakemaan uransa ensimmäistä voittoa historialliselta radalta.

Jotta Zarco voittaisi, hänen on sopeuduttava radan erityispiirteisiin, asfalttiin sekä sääolosuhteisiin, jotka tarjoavat runsaasti yllätyksiä Ranskan GP:n viikonloppuna.

Viime vuonna Ajo Motorsportin kuljettaja nähtiin podiumilla legendaarisessa Le Mans 24 tunnin endurancekilpailussa. Tänä viikonloppuna ranskalainen haluaa nousta korkeammalle kuin kolmannelle palkintokorokkeelle. Mestaruuskamppailu on kovempaa kuin vuosiin ja Zarco tietää, että jokainen piste on tärkeää, ja arvostaa myös viidettä sijaansa Jerezissä.

Punainen valo sammuu Ranskan GP:ss klo 11:20 Suomen aikaa sunnuntaina Moto2 luokassa. Zarcolla, joka on kolmantena pisteissä, on mahdollisuus saada hyvä sijoitus kisasta ja vankistaa asemiaan MM-pisteissä.

Circuit tiedot – Le Mans
Pituus: 4,185 m / 2.600 mailia
Leveys: 13 metriä
Vasemmat mutkat: 5
Oikeat mutkat: 9
Pisin suora: 674 m / 0,419 mailia
Rakennettu: 1966
Muokattu: 2008Teksti Ajo Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing