Snowcross 16.02.2017

Ylläksellä huhtikuussa huikea HillClimb- ja Freestyle-moottorikelkka-tapahtuma

Huhtikuun Mayhem-tapahtumassa kruunataan kautta aikojen ensimmäinen FSX Pohjoismaiden mestari. Kuva: Mayhem Tiedotus

Mayhem on ainutlaatuinen moottorikelkkojen Extreme-tapahtuma, jossa yhdistyy 11 eri kilpailumuotoa saman viikonlopun aikana. Tapahtuma järjestetään 29.-30.4. Ylläksen laskettelukeskuksessa.

Milloin: 29.-30.4. klo 10.00-18.00
Missä: Lapland Hotels Ski Resort Ylläs Ski Äkäslompolo – Tunturintie 56, 95970 Kolari
After-Party: Live Musiikkia @ Lapland Hotel ÄkäsHotel – Perjantai 29.4. ja lauantai 30.4. klo 22.00.03.30

Moottoriurheilulajit

Mayhem-tapahtumassa ajetaan HillClimb-kisa sekä moottorikelkoilla että motocross-pyörillä. Lisäksi tapahtumassa on mukana moottorikelkkojen Freestylen Pohjoismaiden mestaruuskilpailu ja kisan jälkeen kruunataan kautta aikojen ensimmäinen FSX pohjoismaiden mestari.

Kilpailujen lisäksi paikalla on mahdollisuus nähdä ja koeajaa tulevan kauden 2018 kelkkamalleja. Kaikki tämä tapahtuu yhden viikonlopun aikana yhdessä tapahtumassa: Mayhem @Ylläs

Mayhem-tapahtumassa ajetaan HillClimb-kisa sekä moottorikelkoilla että motocross-pyörillä. Kuva: Mayhem Tiedotus

FSX Pohjoismaiden mestaruus

Scandinavian parhaat Freestyle-kuskit esittävät vaativimmat temppunsa super-kicker-rampista, lentäen 21 metriä 11 metrin korkeudessa! Kautta aikojen ensimmäinen FSX Pohjoismaiden mestari kruunataan Ylläksellä!

Kilpailumuoto

Kilpailunkulku

Ennakkokarsinta

Turvallisuussyistä jokaisen kilpailijan tulee lähettää ennakkovideo itsestään ja hyppytaidoistaan. Videolla tulee näkyä vähintään kolme hyppyä SuperKicker-rampista 20-21 metrin välillä alastuloon.  Video tulee toimittaa viimeistään 31.3. osoitteeseen www.mayhem.fi  Kilpailijan tulee samalla myös ilmoittaa nimensä, kansallisuutensa ja yleisölle tietoa itsestään.

Joka vuosi kasvanut Mayhem-tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Kuva: Mayhem Tiedotus

MAYHEM 3rd edition

Mayhem-tapahtuma sai alkunsa vuonna 2015 halusta yhdistää uusia ihmisiä ja tapahtumia samaan tapahtumaan. Ensimmäistä kertaa tapahtuma järjestettiin kauniissa Lapland resort Ylläksen maisemissa ja mukana olivat suksi ja lumilauta Freestyle, moottorikelkka HillClimb sekä moottorikelkka freestyle -näytös livemusiikin kera.

Vuonna 2016 mukaan tapahtumaan tulivat lisäksi murtomaahiihto mäkinousu ja FatBiket ja  motocrosspyörät. Mukana oli myös tunnettu showryhmä Stunt Freaks Team viihdyttämässä yleisöä. Mayhem 2016 tapahtumassa oli mukana noin 90 urheilijaa ikähaarukaltaan 5-60-vuotiaita ja yli 2.000 katsojaa yhden päivän aikana.

Mayhem 2017 kasvaa jälleen tällä kertaa kahden päivän tapahtumaksi. Tapahtuma järjestetään 29.-30.4. Pienemmät tapahtumat Oloksella ja Luostolla houkuttelevat mukaan lisää uusia kilpailijoita ja katsojia.

Teksti: Mayhem Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross