Motocross 07.07.2016

Ykkös-MP Oy ja Team Manninen Bros Honda yhteistyöhön

Team Manninen Bros Hondan Kusti Manninen ja Ykkös-MP:n Antti Aro kättelevät yhteistyön merkiksi.

Jo vuonna 1986 perustettu järvenpääläinen moottoripyöräliike Ykkös-MP Oy on sopinut yhteistyöstä Team Manninen Bros Hondan kanssa loppukaudeksi 2016. Yhteistyö kattaa tiimitoiminnan sekä kotimaassa että EMX150 EM-sarjassa. 

– Manninen Bros Honda-tiimi on tehnyt jo useamman vuoden ajan hyvää työtä suomalaisten motocrossjunioreiden viemiseksi ammattilaiseksi ja haluamme olla mukana tukemassa tätä toimintaa. Tunnen Mannisen veljekset jo pienestä pitäen ja he ovat jo perhetuttuja, joten päätös mukaan lähtemiseen oli helppo. Toisaalta tiimissä tällä ja viime kaudella ajanut Emil Weckman on mielestäni harvinaislaatuinen huippulahjakkuus, jolla on myös asenne kohdillaan ja toivonkin, että voimme omalta osaltamme helpottaa hänen tietään kohti lajin huippua, kertoo Ykkös-MP:n perustaja Antti Aro.

Myös tiimille kesken kauden solmittu yhteistyösopimus oli mieluinen yllätys.

– On todella hienoa, että saimme Ykkös-MP:n mukaan toimintaamme. Oma crossiharrastukseni alkoi vuonna 1989 kun perheeseemme ostettiin ensimmäiset crossipyörät juurikin Ykkös-MP:stä. Vuosien mittaan olemme voineet luottaa Antin ammattitaitoon teknisissä kysymyksissä ja olemme myös tehneet yhdessä useita pyörän huoltoon liittyviä Youtube-videoita. Tavoitteena on jälleen tuottaa muutamia uusia videoita ja toivottavasti voimme hyödyntää myös Antin poikien Samuli ja Erno “Disko-Eki” Aron osaamista mahdollisten valmennus- tai ajopäivien osalta. Jos ei ole Ykkös-MP OY entuudestaan tuttu, niin suosittelen tutustumaan, sillä ainakin minun mielestäni paikallinen kauppias on parempi kuin pussillinen nettikauppoja, kertoo tiimipäällikkö Kusti Manninen.

Tiimin ykkösnyrkki Emil Weckman johtaa tällä hetkellä sekä EMX150 EM-sarjaa että MXC/A SM-sarjaa. Weckman nähdään seuraavan kerran tositoimissa reilun viikon kuluttua Karkkilassa, jossa ajetaan motocrossin Suomen Cup ja SM-osakilpailu.

Team Manninen Bros Hondan muut yhteistyökumppanit kaudella 2016 ovat Brandt Oy, Arai kypärät, moottoripyörätarvikkeiden ja varaosien maahantuoja Duell, moottoripyörien tarrasarjoja valmistava Tapesnake, yritystekstiilejä ja mainos- sekä liikelahjoja valmistava Brandix Oy, Honda Pro Oils tuotteet, Motocrossin tukirinki sekä puunkäsittelyyn ja -kuljetuksiin erikoistunut Puhtila Oy.

Teksti ja kuva: Team Manninen Bros Honda Tiedotus

Emil Weckman jatkoi voittoputkeaan SM-motocrossissa

Motocrossin superlupaus Emil Weckman tuplavoittoon Englannin EM-osakilpailussa

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross