Endurance 13.06.2019

Westend Racing laajentaa toimintaansa GT4 Endurance Racingiin

Jorma Vanhanen ja auto Porsche 911 GT3 WRS. Kuva: Westend Racing tiedotus

Suomen ensimmäinen Porsche Cayman 718 GT4 CS MR,SRO GT4-luokiteltu kilpa-auto toimitetaan WestendRacingille kesäkuun lopussa 2019. Tällä modernilla tänä vuonna julkistetulla Porschen viimeisintä GT4-kehitysversiota edustavalla kilpa-autolla tullaan kilpailemaan kansainvälisissä Endurance kilpailuissa useiden kuljettajien toimesta.

Hankkeen takana ovat Porsche urheilu-ja kilpa-autoilla kilpaillut Mattias Wrede ja Westend Racingin omistaja ja yli 15 vuotta Porscheilla kilpaillut Jorma Vanhanen. Tavoitteena on rakentaa ammattimainen GT4 Team, joka toiminta pohjautuumenestyksekkääseen kansainväliseenkokemukseen GT-kilpa-autosarjoissa, molempien perustajien laajaan yhteistyöverkostoon ja vankkaan asemaan Porsche Motorsports ekosysteemissä.

Mattias ja Jorma aloittavat testit uudella Porschella kesällä 2019 ja osallistuvat valittuihin testikisoihin myöhemmin kuluvana vuonna. Yksityiskohtaisempi kilpailukalenteri, joka alkaa vuoden 2020 alusta, julkaistaan myöhemmin.

GT4 kilpa-autoilun maailmanlaajuisen nopean kasvun sekä projektimme herättämän kiinnostuksen perusteella uskomme, että yhdistämällä nuoria ja nopeita sekä luotettavia ja kokeneita kuljettajia ammattitaitoiseen ja osaavaan Teamiin saamme rakennetuksi menestyksekkään konseptin.

Teksti: Westend Racing tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Endurance