Rallicross 06.08.2016

Weckström valmiina rallicrossin MM-debyyttinsä

23-vuotias suomalainen on noussut kauden aikana jo viidesti palkintopallille.

Red Bull Global Rallycross -sarjaa ajava suomalainen Miki Weckström tekee viikonloppuna ensiesiintymisensä rallicrossin MM-sarjan Kanadan osakilpailussa. Suomalaiskuski nähdään RX Lites -luokassa.

Tulokaskauttaan GRC-sarjassa ajava 23-vuotias Weckström on tällä hetkellä RX Lites -luokan kokonaispisteissä kolmantena. Weckströmin tiimikavereina Kanadassa ajavat ruotsalaiset Oliver Eriksson ja Sandra Hultgren sekä yhdysvaltalainen Cole Keatts.

– Olen odottanut tätä kisaa jo jonkin aikaa. Kilpaileminen GRC-sarjassa on sujunut hyvin, yhteistyö tiimin kanssa toimii ja olen luottavainen mahdollisuuksiini voittaa mestaruus, Weckström kertoo.

GRC-sarjassa on tällä hetkellä kolmen viikon kesätauko, joten Kanadan MM-osakilpailu tulee Weckströmille sopivaan aikaan. Edellisessä osakilpailussa Weckström oli kolmas. Koko kauden kahdeksasta kisasta nuoren suomalaisen saldo on varsin kovaa luettavaa: kaksi voittoa ja viisi palkintokorokesijoitusta.

– Tämä vuosi on ollut todella hyvä. Olen keskittynyt huolella ja pystynyt tekemään parhaani, ja samalla edustamaan suomalaista moottoriurheilukulttuuria Pohjois-Amerikan kovimmassa rallicross-sarjassa, Weckström sanoo.

https://www.instagram.com/mikiweckstrom/

https://twitter.com/mikiweckstrom

https://www.facebook.com/miki.weckstrom
Teksti: Miki Weckström tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross