Maarata 13.12.2016

VRT rohmusi palkintoja Suomen Moottoriliiton palkintojenjakogaalassa

Varkauden Moottorikerho keräsi menestystä kaudella 2016. Kuva: Nita Korhonen

Suomen Moottoriliitto palkitsi viikonloppuna menestyneet moottoripyöräurheilijat sekä kerhot perinteisessä palkintojenjakogaalassa Helsingin Grand Marina Congress Centerissä. Ratalajien osalta Varkaus Racing Team keräsi suurimman potin ja huomion. Moottoripyöräurheilun kattojärjestö FIM oli jo aiemmin palkinnut VRT:n ympäristöpalkinnolla ja nyt myös SML ja AKK palkitsivat Varkaus Racing Teamin vuoden ympäristöpalkinnolla. VRT palkittiin myös ratalajien juniorityöstä.

Seuran kuljettajista Mustosen veljekset Aki-Pekka ja Jesse kävivät pokkaamassa maaradan SM- ja PM-kulta- sekä hopeamitalit. Viljam Lappi ja Karl Johannes Lattik saavuttivat speedwayn 85cc:n Suomen Cupissa hopeaa Aake Mustosen toimiessa joukkueenjohtajana. 

VRT:n puheenjohtaja Sakari Häyrinen oli luonnollisesti tyytyväinen seuransa menestyksestä.

– Paljon on töitä tehty, niin onhan se hienoa saada tunnustusta. Ympäristöpalkinto on upea juttu, koska se on koko moottoriurheilun väeltä, sekä SML että AKK. Juniorityönpalkinto on hieno kunnianosoitus meidän Youth Academylle. Se on osoitus toimivasta juniorityöstä ratalajien eteen, kommentoi Häyrinen.

Teksti: Tomi Nevanperä, VRT / Must One’s Racing Team

Varkaus Racing Teamille Moottoriliiton ympäristöpalkinto

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Maarata