Motocross 09.09.2017

Virtasen kisa päättyi Porissa loukkaantumiseen

Ria Virtanen. Kuva: Pasi Virtanen

Ria Virtanen ajoi Porissa MXD Suomen cupin aika-ajon pohjat lauantaina heti aamusta ja oli naisista ainoa, joka alitti kahden minuutin ajan ratakierroksella. Hyvin alkanut kisa päättyi kuitenkin ambulanssikyytiin.

Lauantaina Porissa ajettiin naisten motocrossin Suomen Cupin kauden toiseksi viimeinen osakilpailu sekä kansalliset MX65- ja MXC/B-lähdöt. Naisten luokkaa on dominoinut koko kauden Ria Virtanen.

Lauantaina ensimmäisen erän lähdössä Virtaselle kuitenkin sattui ensimmäisissä mutkissa kolarointi. Kilpakumppani ajoi Virtasen kylkeen, ja Virtasella meni kyynärpää sijoiltaan. Päivä jatkui ambulanssin kyydillä Porin sairaalaan ja sieltä illasta edelleen Hyvinkäälle.

Sunnuntain piikin lähtö jää siis Virtasella nyt ajamatta. Vielä ei myöskään ole varmuutta, ajaako nainen viikon päästä olevassa Orimattilan kilpailuissa. Siinä mielessä on kuitenkin hyvä tilanne, että vaikka Porista jäi kaksi erää ajamatta, Virtanen on kuitenkin edelleen sarjan kakkonen ja todennäköisesti pysyy toisena, vaikka Orimattilan kisa jäisikin ajamatta, sen verran vakuuttava pistejohto naisella on tässä vaiheessa kautta.

Pistetilanne Porin jälkeen: https://speedhive.mylaps.com/Championships/61039

Kuva: Ria Virtanen

Teksti: Ria Virtasen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross