Snowcross 29.03.2019

Vintage-moottorikelkat pärähtävät käyntiin lauantaina Rovaniemellä

Kuva: Kelekkakisa 2019

Kelekkakisa 2019 järjestetään 30. maaliskuuta aivan Rovaniemen kaupungin keskustan edustalla, kauniilla Lainaanrannan jokialueella, Jätkänkynttiläsillan kupeessa.

Kelekkakisa on vintage-moottorikelkka -kilpailun lisäksi ”koko-kansan” talvitapahtuma, josta löytyy kaikille jotakin, ja johon voi tulla nauttimaan vauhdista kisakatsomoon. Ennen päivän ensimmäistä lähtöä Saarituvilta ajaa paikalle kelkkojen kokoontumisajo kelkkaparaatina ja siihen ovat myös kaikki kaupunkilaiset tervetulleita.

– Me haetaan sitä elämystä kuskeille ja yleisölle, jotta ihmiset näkee, että nyt on kovat meiningit ja panostukset. Toivotaan myös, että saadaan lisää kipinää kuskeille ja harrastus jatkuisi, Tuisku selvittää.

– Tällä kertaa satsataan myös kunnolla viihtyvyyteen, esimerkiksi lämmitettyihin anniskeluravintoloihin ja livemusiikkiin. Kävijöiden kesken arvotaan myös kaksi Polariksen lasten moottorikelkkaa. Jos me nyt onnistutaan kunnolla, niin samalla pedataan myös ensi vuotta. Koitetaan silloin saada myös turistit paremmin mukaan.

– Haluan kiittää kaikkia virkamiestahoja ja yrityksiä, jotka ovat tämän mahdollistaneet, Tuisku päättää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi lauantaina Rovaniemen Lainaanrantaan.

Kelekkakisa kerää snowcrossin kärkinimet eri vuosikymmeniltä Rovaniemelle: “Mukaan odotetaan jopa yli 200 ajajaa”

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross