Snowcross 16.02.2016

Viktor Hertén upeaan voittoon Ruotsissa

Viktor Hertén kävi tiukkaa taistoa Oskar Norumin kanssa. Kuva: Skotercross.se

Ruotsin Morassa ajettiin viime viikonloppuna Snowcrossin Ruotsin Mestaruussarjan toinen osakilpailu.

Kisan voittoon ajoi Suomen ja TeamLoukon kuljettaja Viktor Hertén. Toiseksi kisassa sijoittui Ruotsin Oskar Norum ja kolmanneksi Nisse Kjellström.

Viktor aloitti kisan vahvasti ajaen ensimmäisen alkuerän voittoon. Toisessa alkuerässä Viktor sijoittui toiseksi, varmistaen itselleen hyvän lähtöpaikan finaaliin.
Finaalin startti onnistui hyvin ja ensimmäisen mutkan jälkeen Viktor ajoi sijalla kuusi. Tästä alkoi hieno nousu ja taistelu kohti kärkisijoituksia. Finaalierän puolivälissä, Viktor oli noussut jo sijalle kaksi.

Oskar Norum, Viktor Hertén ja Nisse Kjellström veivät kauden toisen osakilpailun podiumin Ruotsin mestaruussarjassa. Kuva: Skotercross.se

Oskar Norum, Viktor Hertén ja Nisse Kjellström veivät kauden toisen osakilpailun podiumin Ruotsin mestaruussarjassa.
Kuva: Skotercross.se

Loppuerä oli Viktorin näytöstä; Hieno ohitus kärkipaikalle, loistava ajo erän loppuun saakka ja ruutulipulle ykkösenä!

– Mies ja laite on saatu iskuun. Oli todella hyvä päivä ja mukava ajaa kilpaa täällä Ruotsissa. Kiitos kaikille mukana olleille, lähetti terveisiä tyytyväinen Herten kisan jälkeen.

Myös Linn Sjöberg oli mukana kisaamassa naisten luokassa. Finaalissa Linn otti vilppilähdön ja sijoittui lopputuloksissa sijalle 10.

Juuso Loukko vietti viikonlopun Härmässä hakien säätöjä Open-kelkkaan ja valmistautuen Oulun Stadioncross- ja MM-kisoihin.

Viktor ja Linn jäävät nyt viikoksi Ruotsiin harjoittelemaan ja ensi viikonloppuna taas kisataan Ruotsin Mestaruussarjan kolmannessa osakilpailussa.

Juha Haapamäki matkaa ensi viikonloppuna Sonkäjärvelle ja Kajaaniin Moottorikelkka SM-Sprint kisoihin.

Teksti ja kuvat: Teamloukko.com

Uusimmat

Lisää aiheesta