Moottoriurheilutapahtumat 02.11.2017

Viikonlopun tärpit: Pienoisautoilun SM-pistetaistot käynnistyvät – Kallio Racing taistelee MM-mitaleista kauden finaalissa

FinTrack Tour kausi 2017-2018 polkaistaan käyntiin viikonloppuna Lahdesta. Kuva: Timo Keränen

Viikonloppuna avataan pienoisautoilun FinTrack Tourin uusi kausi Lahden Messukeskuksessa. Autosuunnistuksen SM-pisteistä mitellään Ahvenistolla. Kallio Racingilla on mahdollisuus tehdä jälleen suomalaista moottoriurheiluhistoriaa, kun tiimi taistelee peräti kahdesta MM-mitalista kauden finaalissa Qatarissa.

Lahti Touring Car Challenge avaa FinTrack Tour -kauden

Radio-ohjattavien autojen Lahti Touring Car Challenge eli LTCC järjestetään jo viidettä kertaa Kätevä&Tekevä messujen yhteydessä. LTCC 2017 on RC-autoilun SM-sarjan FinTrack Tour 2017-2018 ensimmäinen osakilpailu. Edellinen Lahden osakilpailu oli osanottajamäärältään kauden suurin. Kahden päivän aikana kilpailussa nähtiin yli 70 kuljettajaa. Tänä vuonna paikalle odotetaan vähintään saman verran kuljettajia. Kilpailuun saadaan myös ulkomaalaista väriä Venäjältä ja Virosta saapuvista kilpailijoista.

Lue lisää:  Moottoriurheilu.tv/lahti-touring-car-challenge-avaa-fintrack-tour-kauden

La-su 04.-05.11. Pienoisautoilu, FinTrackTour I – LTCC 2017, SM, K, Lahden Messukeskus

Autosuunnistuksen aloittaminen on helppoa, sillä kilpaa pystyy ajamaan tavallisella henkilöautolla ilman mitään erikoisvarusteita. Kuva: Pekka Virtanen

Autosuunnistuksen SM-pisteistä mitellään Ahvenistolla

Ahveniston Autourheilijat järjestää lauantaina autosuunnistuksen SM- ja Suomen Cup -kilpailun. 45-Härkätienlenkki-AS-SM-Cup ajetaan Hämeenlinnan ympäristössä klo 16 alkaen. Mukana on myös kansallinen C-luokka.

La 04.11. Autosuunnistus, 45. Härkätienlenkki, Cup, SM, Hämeenlinna

MM-kilpailut 

Niki Tuuli on päässyt maailman huipulle yhdessä Kallio Racingin kanssa. Kuva: Philippe Damiens

Kallio Racingilla mahdollisuudet kahteen MM-mitaliin kauden finaalissa

Supersportin MM-sarjan kauden kahdestoista ja viimeinen osakilpailu ajetaan viikonloppuna Qatarissa. Kallio Racingilla on kovat panokset debyyttikisassaan Losailin radalla, kun sillä on mahdollisuus sekä ajajien että valmistajien MM-hopeaan. Tiimin etelä-afrikkalaiskuljettaja Sheridain Morais on tällä hetkellä MM-pisteissä neljäntenä, kolmen pisteen päässä pronssista ja 13 pistettä hopeasijasta. Niki Tuuli on seitsemäntenä ja Kallio Racing tallien pisteissä kolmantena.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/kallio-racing-mm-mitalijahtiin-qatarin-finaaliin-tulee-mielenkiintoista-mutta-haastavaa

Lisätietoa ja MM-pistetilanne: www.worldsbk.com

05.11. World Supersport finaali, Losail, Qatar

Kansalliset kilpailut

04.11. Ralli, Seurakilpailu, Kitee
04.11. Tasanopeusajo, Sipoon Syysajot, Cup, Sipoo
04.11. Ralli, Urjalan Iltaralli, Seurakilpailu, Urjala

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Pienoisautoilu