Moottoriurheilutapahtumat 17.10.2019

Viikonlopun tärpit: Cross Countryn kilpailukausi päättyy Säkylään – F-Rallisarjan mestaruudet ratkeaa Kyläseppärallissa

Cross countryssa ajetaan massalähtöjä. Kuva: Marko Vihriä

Syksyn moottoriurheilukausi alkaa hiljenemään, kun Cross Countryn kansallinen kilpailukausi päättyy viikonloppuna Säkylään.

Rauman Seudun Moottorikerho isännöi offroad-moottoripyöräilyn kotimaisen Cross Country -kauden päätöstä lauantaina Säkylässä. Varuskunta-alueella järjestettävään kilpailuun osallistuu lähes 240 kuljettajaa – kirkkaimpana tähtenä enduron maailmanmestari Eero Remes.

Cross Countryn kilpailukausi 2019 paketoidaan nippuun jo perinteisesti Säkylän hiekkamaastossa. Lauantaisen kansallisen kilpailun kymmeneen luokkaan on ilmoittautunut yhteensä peräti 238 ajajaa, mikä ilahduttaa järjestäjiä. Odotuksissa on viihdyttävä kilpailu niin kuljettajille kuin katsojillekin.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/reilusti-yli-200-kuljettajaa-paattaa-cross-country-kauden-sakylassa/

Näyttääkö Markus Hellström Petäjävedellä muille takavaloja? Kuva: Timo Honkala

Kuusi mestaruutta jaossa F-Rallisarjan finaalissa Petäjävedellä

F-Rallisarjan finaalissa Petäjävedellä on korkeat panokset, kun kilpailussa taotaan kuusi mestaria. Ainoastaan seniorien mestaruus on ratkennut.

Kari Kytölä varmisti historiallisen seitsemännen mestaruuden jo viimeistä edellisessä osakilpailussa Heinolassa. Finaalissa ovat vielä jaossa yleisen klassikon, kaksi- ja nelivetoisten nuottiluokkien, juniorien, tulokas- että Original Cupin mestaruudet.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/kuusi-mestaruutta-jaossa-f-rallisarjan-finaalissa-petajavedella/

Muut viikonlopun kilpailut:

Teksti: Moottoriurheilu.TV

Uusimmat

Lisää aiheesta