Moottoriurheilutapahtumat 02.11.2018

Viikonlopun motorsport-tärpit: Radio-ohjattavien autojen SM-sarja käyntiin, MotoGP-sirkus matkaa Malesiaan

LTCC 2018 on RC-autoilun SM-sarjan FinTrack Tour 2018-2019 ensimmäinen osakilpailu. Kuva: Lahden Urheiluautoilijat Ry

Tulevana viikonloppuna radio-ohjattavien autojen Lahti Touring Car Challenge 2018 SM-sarja käynnistyy Lahdesta. MotoGP-sarjan MM-pisteistä mitellään kauden toiseksi viimeisessä MM-osakilpailussa Malesiassa.

Lahden Messukeskuksessa startataan viikonloppuna radio-ohjattavien autojen Lahti Touring Car Challenge 2018 SM-sarja.

Radio-ohjattavien autojen Lahti Touring Car Challenge eli LTCC järjestetään jo viidettä kertaa Kätevä&Tekevä messujen yhteydessä. Edellisvuosien tapaan LTCC 2018 on RC-autoilun SM-sarjan FinTrack Tour 2018-2019 ensimmäinen osakilpailu.

Viikonlopun aikana rataa kiertää Lahden Urheiluautoilijat ry:n isännöimässä kilpailussa lähes sata kilpailijaa. SM-osakilpailun ohessa ajetaan myös kansallisia luokkia. Radalla kisaavat luokat: TSM-10, TSS-10, TSP-10 ja F1-10.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/pienoisautoilun-ltcc-kausi-starttaa-lahdesta

03.-04.11. Pienoisautoilu, FinTrack Tour 1. – LTCC 2018, SM, Kansallinen, Harjoituskilpailu
Lahden Messukeskus, Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Tiimipäällikkö Aki Ajolla (oik) on syytä hymyyn kauden tulosten perusteella. Kuva: Red Bull KTM Ajo Motorsport

MotoGP-sarjassa käsillä viimeiset pistetaistot

MotoGP-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Malesiassa Sepangin radalla. Red Bull KTM Ajo -tiimi johtaa tiimien mestaruuspisteissä, ja myös 36 pistettä sarjakärkeä jäljessä olevalla Miguel Oliveiralla on vielä teoreettiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen mestaruuteen. Tiimi tavoittelee viime vuoden ykkös- ja kakkossijan kaltaista tulosta myös tulevalta viikonlopulta, ja pyrkii varmistamaan tiimien mestaruutensa jo Malesiassa. Tiimin eteläafrikkalaiskuljettaja Brad Binder on jo varmistanut itselleen MM-pronssin.

Moto3-luokassa Aki Ajon johtaman tiimin kuljettaja Darryn Binder on sarjan 19. sijalla. Pistetilanne on tiukka ja eteläafrikkalainen on kirinyt vauhtiaan kärkikahinoihin edellisissä osakilpailuissa, joten hyvällä suorituksella Binderin on mahdollista nousta tuloslistalla vielä useita sijoja ylöspäin.

Moto2-luokassa kisaava Petronas Sprinta Racing -tiimin Niki Tuuli kaatui viime viikonloppuna Australian osakilpailun vapaissa harjoituksissa, ja kilpakumppani osui häntä selkään. Suomalainen joutui jättämään osakilpailun väliin, mutta tekee nyt paluun radoille Malesiassa.

MotoGP-lähetykset Suomessa näyttää C More -kanava.

Lisätietoa: www.motogp.com

Lue lisää:
Moottoriurheilu.tv/tuuli-palaa-radalle-malesiassa-toivon-olevani-perjantaina-taydessa-kunnossa
Moottoriurheilu.tv/ajo-motorsport-jahtaa-toista-voittoaan-malesiasta

Kansalliset kilpailut

03.11. Autosuunnistus, Eikan Polku, Harjoituskilpailu, Kemin seutu

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Pienoisautoilu