Enduro 15.02.2017

Vierumäki Grand National endurokilpailuun kisaamaan ilmaiseksi

Vierumäki Grand National -tapahtuma järjestetään 26.-27. toukokuuta. Kuva: VGN Tiedotus

Vierumäki Grand National lanseeraa uudenlaisen sponsorointikonseptin: VGN-Sponssi, jossa kilpailuun lähtevät kuljettajat pystyvät hankkimaan yhteistyökumppaneilleen näkyvyyttä tästä kansainvälisestä endurokilpailusta.

“Ajoipa kuski sitten kaveriporukassa, tiimissä tai vaikkapa kuskin kerhosta on lähdössä useampi kuljettaja kisailemaan, niin nyt olisi tarjolla marjoja poimittavaksi! Pienellä aktiivisuudella on mahdollista tienata osallistumismaksu takaisin ja kaikkein aktiivisimmat kuskit saavat varmasti itselleen vielä käyttörahaa päälle. Yksinkertaistettuna tarjoamme siis kuljettajaryhmille mahdollisuuden myydä ratanäkyvyyttä kilpailuumme ja myyntituotot jäävät kokonaisuudessaan kilpailijoille”, kannustaa tapahtuman vastaava tuottaja Juuso Pulliainen.

VGN-Sponssi:

– 3 kuljettajaa saavat käyttöönsä 5 metriä ratanäkyvyyttä

– 5 kuljettajaa saavat käyttöönsä 10 metriä ratanäkyvyyttä

– 10 kuljettajaa saavat käyttöönsä 25 metriä ratanäkyvyyttä

Kuljettajan tulee kerätä ryhmä kasaan, ilmoittautua normaalisti kilpailuun, maksaa osallistumismaksu ja lähettää nimilista kuljettajista osoitteeseen: info@nordicsportevent.fi. Tämän jälkeen kuljettaja/ryhmä pystyy hakemaan itselleen yhteistyökumppania/-kumppaneita. Sopimukseen päästyään ryhmä laskuttaa itse suoraan mainostajaa sopimallaan hinnalla ja tämän summan he saavat myös kokonaisuudessaan pitää.

VGN ei aseta ryhmän ja mainostajan väliselle kauppasummalle mitään ylä- tai alarajoja, eikä tätä summaa tarvitse todentaa kilpailuorganisaatiolle. Ohjearvona on kuitenkin hyvä pitää ilmoittautumismaksujen määrää:

– 5 metriä – 300 €

– 10 metriä – 500 €

– 25 metriä – 1000 €

“Ajatus VGN-Sponssin julkaisemiseen lähti oikeastaan suoraan alan harrastajien antamasta palautteesta. Moottoriurheiluun on nykyään vaikea saadaa suoraa rahoitusta ulkopuolelta, varsinkin jos kuljettaja ei kamppaile aivan niistä kirkkaimmista sijoista. Tällä konseptilla halusimme kantaa kortemme kekoon ja auttaa kuljettajia saamaan kilpailukassaan täytettä.  Mainostilaa meillä on varmasti riittävästi ja toivommekin että tätä tarjottua mahdollisuutta kuljettajat käyttävät aktiivisesti”, kertoo Pulliainen.

Huom: Banderollien koko on määrätty 80cm korkeaksi, jotta kilpailun yleisilme pysyy yhdenmukaisena. Banderollit voi myös tilata VGN-organisaation kautta.

Maailman suurin endurokilpailu GGN laajenee Suomeen, jossa tapahtuma järjestetään Vierumäki Grand National -nimellä 26.-27.5.2017 Vesivehmaan lentokenttäalueella Vierumäen toimiessa kilpailukeskuksena.

VGN kotisivut ja ilmoittautuminen:
www.nordicsportevent.fi

Lisätietoja kisäkylästä:
www.vierumaki.fi

Tapahtuman FB-Sivut:
www.facebook.com/vgnrace

Teksti: VGN Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro