Cross Country 20.05.2019

VGN:n SM- ja Suomen Cup -pisteet jaetaan vain eliitti-luokissa

Vesivehmaa Grand National kerää satoja kuljettajia Vesivehmaan lentokentän maastoihin. Kuva: VGN Tiedotus.

Cross countryn SM- ja Suomen Cup -kausi jatkuu viikonloppuna Vesivehmaa Grand National -kilpailun merkeissä. Järjestäjä muistuttaa arvosarjoihin osallistuvia siitä, että pisteet jaetaan ainoastaan eliitti-luokissa.

VGN:ssä ajetaan erilaisella luokkajaolla kuin muissa cross country -kilpailuissa. Se vaikuttaa myös arvosarjojen pistejakoihin. Kaikkien Suomen Cup- ja SM-luokkien pisteet jaetaan sunnuntain kilpailussa, ei siis lauantaina.

Naisten Suomen Cup -pisteet ovat jaossa Eliitti Naiset -luokan kilpailijoiden kesken.

40- ja 50-vuotiaiden veteraanien Suomen Cup -pisteet jaetaan Eliitti Seniorit V40 -luokan kilpailijoiden kesken. Tuloksissa rankataan erikseen 40- ja 50-vuotiaiden Suomen Cup -sijoitukset ja -pisteet.

Alle 20-vuotiaiden (U20) Suomen Cup -pisteitä voi kerryttää Eliitti Nuoret -luokassa. VGN:ssä kyseisen luokan yläikäraja on 23 vuotta.

SM-sarjan pisteet ovat jaossa Eliitti-luokassa.

Kaikkien eliitti-luokkien kilpailun pituus on kolme tuntia.

Mikäli joku arvosarjojen pisteitä tavoitteleva kuljettaja on ilmoittautunut väärään luokkaan ja haluaa vielä vaihtaa luokkaansa, onnistuu se ilmoittamalla asiasta järjestäjälle tiistaihin 21. toukokuuta mennessä:
info@nordicsportevent.fi

Vielä pääsee mukaan

VGN:n ennakkoilmoittautuminen päättyi sunnuntaina 19. toukokuuta. Kilpailuun ilmoittautui noin 550 kuljettajaa.

Kilpailuun voi edelleen ilmoittautua, 10 euroa alkuperäistä maksua korkeammalla hinnalla. Ilmoittautuminen onnistuu sekä netin kautta että vaikka kilpailupäivinä kilpailupaikalla.

VGN järjestetään nyt kolmatta kertaa. Kilpailupaikkana on Lahden pohjoispuolella sijaitseva Vesivehmaan lentokenttäalue ympäristöineen. Kilpailun järjestäjänä toimii Salpausselän Moottorikerho.

www.nordicsportevent.fi

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country