Motocross 11.05.2018

Vantaan MX-Liigan MXB-luokka ajetaan iltakisana

MXB-luokan kilpailijat vauhdissa Porin MX-liigassa. Kuva: Elmeri Elo / ElonKuvaus

Vantaan EMX 65 & 85 cc -kilpailun yhteydessä ajettava MX-Liigan MXB-luokka ajetaan iltakisana toisin kuin alustavaan aikatauluun on merkitty.

Vantaan Moottorikerho järjestää nuorten EM-Motocross ja MX-liiga kilpailun 65 cc, 85 cc ja 125 cc -luokissa. Tulevaisuuden tähdet valtaavat uusiutuneen Vantaan Vauhtikeskuksen motocross-radat 19.-20. toukokuuta.

”Uusi aikataulu johtuu siitä, että emme voi muokata EM-aikataulua, koska kuskeja EM-luokissa on niin paljon ja päivästä tulisi MXB-kuskeille sietämättömän pitkä”, sanoo MX-Liigakisan kilpailunjohtaja Patrick Manner.

”Me järjestämme kisan niin, että kuskien ei ole välttämätöntä tulla paikalle vielä perjantaina ja niin, ettei ylipitkä odottelu riko ajorytmiä.”

Iltakisa on uusi mielenkiintoinen formaatti siinäkin mielessä, että nyt junioreilla on alkuillaksi seurattavaa, kun oma kisapäivä on paketissa.

”Ja onhan se aika harvinaista, että MXB:n starttia saattaa kahvikuppi kädessä aitaan nojaillen poikaansa katsella vaikkapa Stefan Everts”, Manner kiteyttää formaatin ainutkertaisuuden.

Koko lauantai-päivän ja MXB:n aikataulu 

Teksti: Vantaan Moottorikerhon Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross