Ralli 25.11.2016

VAG Motorsportilla vaiherikas kilpailukausi 2016

Kilpailukausi 2016 on kotimaisen moottoriurheilun osalta jo päätöksessään, joten nyt on aika hengähtää hetkeksi, kerrata menneitä ja suunnitella tulevaa.

Syyskauden päätteeksi tiimi osallistui Mynämäen ympäristössä ajettuun perinteiseen Rantaralliin. Viime vuonna kyseisestä kisasta lohkesi jopa kaksi kappaletta luokkavoittoja, mutta tällä kertaa onni ei ollut suotuisa. Markku ja Laura Suvanto joutuivat keskeyttämään hyvän alun jälkeen, kun VW Golfin öljypohja vaurioitui tielle nousseeseen kiveen osumisen seurauksena. Kuljettajana toiminut Markku ehti kyllä havaita kiven, mutta siinä vauhdissa kiven väistäminen tai kiertäminen oli käytännössä mahdotonta.

Kausi 2016 oli kokonaisuudessaan kaikille tiimin harrastajille kattava, sillä VAGMS -tiimi on näkynyt sekä talven jääradoilla ja kesän asfalttiradoilla että rallissa ja rallicrossissa.

Ennen tulevaa kilpailukautta edessä on remontteja autoihin, mutta vakaa pyrkimys ja tahtotila on saada kalusto entistä parempaan tikkiin. Kuljettajakokoonpano tulee olemaan pitkältikin samanmoinen kun tänä vuonna. Toivotaan toki, että myös tiimin nuorimmat jäsenet Nora ja Laura Suvanto kilpailevat entistä ahkerammin vuonna 2017.

VAG Motorsport kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan – palataan aiheeseen kun on jälleen tiedotettavaa!

Teksti ja kuva: Jarno Saari / VAG Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli