Rata-ajo 03.06.2016

VAG Motorsportilla onnistunut avaus kesäkauteen

Nora Suvanto ja Mika Seppänen.

Turkulainen VAG Motorsport suoritti täysipainoisen ja onnistuneen kesäkauden avauksen, kun toukokuun aikana tiimin värit olivat edustettuina monella eri näyttämöllä. 

Jo ennen kesän kisoja ohjelmassa oli ollut edustustehtäviä Turun AutoSaloon-messuilla, jossa VAG Motorsportilla oli näyttävä osasto.

TeijoTalot -ralli oli sitten kesän ensimmäinen kilpailu, jossa tiimi oli mukana kahdella autolla. Laura Suvanto toimi kilpailun VIP-autona ja kyyditsi vieraita VW Golfilla.

Markku Suvanto ajoi Skoda Fabia R2-autolla ja kyseessä oli hänelle ensimmäinen täysimittainen rallikilpailu kyseisellä kilpurilla. Tuloksena oli luokkavoitto ja vauhti riitti hyvin myös muissa luokissa ajaneille seniori-ikäisille kuljettajille.

VAG Motorsport Alastarolla.

VAG Motorsport Alastarolla.

Nora Suvanto pytyille ekassa kilpailussaan

Toukokuun viimeisenä viikonvaihteena Alastaron radalla viivalle asettui kaksi VAG Motorsportin rata-autoa V1600-luokan kansalliseen kilpailuun. Tiimin juniori, 16-vuotias Nora Suvanto ajoi uransa ensimmäisen virallisen kilpailun, kun takana oli ollut vasta treenikoitoksia. Nora saavutti viikonlopun avauslähdöstä kolmannen sijan, mutta toinen kisa päättyi keskeytykseen Golfin vetoakselin petettyä.

Audilla kisannut Mika Seppänen sai ensimmäisessä lähdössä katsella Nora Suvannon takavaloja neljännellä sijallaan, mutta toinen kisalähtö toi myös hänelle palkintopytyn kakkossijan kunniaksi.

Teksti ja kuvat: Jarno Saari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo