jokamiehenluokka 22.08.2018

Vääksyn Betoni Team jokamiehenluokan SM-Liigan mestariksi

JM SM-liiga kaasuteltiin viikonloppuna Oulussa. Kuva: Tero Lyttinen

Jokamiehenluokan SM-liigan toinen kilpailupäivä Oulun OuluZonen radalla sisälsi tiukkaa taistelua ja mitaliratkaisut jäivät aivan viimeisiin lähtöihin.

Lauantain karsinnoissa lohkovoiton saalistanut Pellon moottorikerhon Vääksyn Betoni tiimi oli kovassa vireessä myös sunnuntaina. Se pysyi kärkipaikalla niin finaalikarsinnoissa kuin suurimman osan finaalilähdöistäkin. Pahimmaksi haastajaksi nousi Konneveden moottorikerhon Konnekuljetus Team. Pellon mestaruus varmistui vasta päivän toiseksi viimeisessä lähdössä. Joukkueen paras pistemies oli Kimmo Angervisto neljällä ykköstilalla ja kahdella kakkostilalla. Janne Viitikko puolestaan ajoi viisi lähtöä voittaen jokaisen.

Lakeuden urheiluautoilijoiden järjestämässä kilpailussa myös pronssimitaleista taisteltiin toiseksi viimeiseen lähtöön saakka. Pronssia vei etuvetokalustolla kilpaillut Vakka-Suomen urheiluautoilijoiden AMS-Team. Satakunnan urheiluautoilijoiden Team Rajala Motorsport jäi pronssista ainoastaan viisi pistettä. Team Rajala nousi neljänneksi aivan viimeisissä lähdöissä. Rauman urheiluautoilijoiden Alsecco Team jäi ainoastaan pisteellä. Kuudes finaaleihin selvinnyt tiimi oli Lapuan urheiluautoilijoiden PRP Racing Team.

Teksti: Tero Lyttinen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka