Motocross 25.04.2016

Uusi tiimi motocrossiin

Hanna Reinola nähdään tällä kaudella kisaamassa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Offroad alan harrastajille tuttu DYNASET Offroad Areena lähtee kauteen 2016 omalla motocross-tiimillään. Yritys on toiminut vahvasti mukana offroad-lajeissa jo useamman vuoden ajan ja on nyt koonnut yhteen paikallisista kuljettajista koostuvan DYNASET Motocross -tiimin.

Tiimin kuljettajia kaudella 2016 ovat Patrik Salminen ja Hanna Reinola. Tiimin mentorina toimii, niin ikään paikallinen kuljettaja Jere Haavisto. Tiimin tavoitteena on auttaa nuoria innokkaita kuljettajia eteenpäin hienossa urheilulajissa, jolle löytyy oivat harjoitus mahdollisuudet DYNASET Offroad Areenalta.

Tiimin nuorin kuljettaja on vasta 12-vuotias ylöjärveläinen Patrik Salminen, joka kilpailee 85-kuutioisella pyörällä C/B-luokassa. Salminen hakee tulevalta kaudelta hyviä eräsijoituksia C/B-luokasta ja nousua C/A-luokkaan.

Tiimin toinen kuljettaja Hanna Reinola on 21-vuotias motocrosskuljettaja Tampereelta. Hän harrastaa motocrossia nyt kolmatta vuotta. Kaudella 2016 Reinola kilpailee Kawasakin 250F -pyörällä muun muassa Viron mestaruussarjan kilpailut tähtäimessään. Reinola aloitti ulkoratakautensa viikonloppuna Maardun hiekkaradalla Virossa. Aika-ajossa Reinola oli kolmas ja ajoi kilpailuerissä sijoitukset kolme ja kaksi ollen kokonaiskilpailun toinen. Seuraavaksi Reinola suuntaa Viron TOP200-mestaruussarjan osakilpailuun Polvaan 7. toukokuuta

Mentorina tiimissä toimiva Jere Haavisto kilpailee tällä kaudella 142 DYNASET Husqvarna -tiimissä EMX250-luokan EM-sarjassa sekä MX2-luokan SM-sarjassa. Haavisto ajoi myös kilpaa viikonloppuna West Cross Weekendissä Laitilassa voittaen kolme ensimmäistä erää. Viimeisessä erässä pyörässä oli pieni tekninen vika, jonka vuoksi hän joutui keskeyttämään sen ja sijoittui lopulta kokonaiskilpailussa toiseksi. Seuraavaksi Haavisto suuntaa Latvian Kegumsiin EMX250-sarjan toiseen osakilpailuun.

Teksti ja kuva: Jere Haaviston tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta