Ralli 23.06.2016

Uusi Neste Rally Finland App vie rallikokemuksen syvemmälle tasolle

Suomen MM-rallin, Neste Rallin, järjestäjä AKK Sports Oy tarjoaa autourheilukansalle tänä kesänä herkkua uuden mobiilisovelluksen muodossa. Android- ja iPhone-pohjainen applikaatio on suunniteltu erityisesti tapahtuman livekokemuksen parantajaksi. Neste Rally Finland App on toteutettu yhteistyössä jyväskyläläisen Mediataivas Oy:n kanssa.

Tuore, maksuton rallisovellus tarjoaa monipuolisesti tietoja, tunnelmia ja ajanvietettä sekä suomeksi että englanniksi. Google Play – ja App Store -kaupoista ladattavissa oleva Neste Rally Finland App on suunnattu kaikille tapahtumasta kiinnostuneille, mutta suunniteltu ennen kaikkea Neste Ralli –katsojan livekokemuksen syventäjäksi ja laajentajaksi. Kisapassinsa rekisteröimällä käyttäjät saavat myös tapahtumakumppanien tarjoamia rallietuja.

– Halusimme rakentaa rallin seuraajalle täysin uuden digitaalisen sisältökanavan, joka kokoaa kaikki kisaviikon keskeiset tapahtumat ja tiedot yhteen paikkaan, josta asiakkaan on tapahtuman aikana helppo löytää ne, hakea niistä lisätietoa ja luoda suosikeista oma rallikokonaisuus puhelimeensa, kuvailee AKK Sportsin markkinointijohtaja Heli Kemppainen.

– Haluamme tätä kautta myös kehittää kansainvälistä tapahtumaamme ja saada appsin käyttäjätkin osaksi Neste Rallin yhteistä kehittämistä; he pääsevät esimerkiksi arvioimaan erikoiskokeita ja niiden palveluita kisan käynnistyessä. Uskomme että sovellus tuo paitsi rallin lähemmäs katsojaa, myös helpottaa tapahtuman seuraamista sekä vahvistaa ja sitouttaa asiakaskokemusta, jatkaa Kemppainen.

Digitaaliseen asiakaskokemukseen erikoistuneen Mediataivaan Digital Strategist Janne Pirkola kertoo muista suunnittelussa tärkeinä pidetyistä painopisteistä.

– Sisällössä on pyritty ytimekkyyteen, sujuvuuteen ja tuoreuteen: käyttäjät saavat kilpailun aikana esimerkiksi reaaliaikaisia tilannetiedotteita. Erityisesti on huomioitu yleisömassoissa ja reitin varrella sovellusta käyttävät, joten appsin sisällöt ovat lähes kauttaaltaan käytettävissä myös offline-tilassa. Tämän vuoksi sovelluksen lataamisessa saattaa kestää hiukan totuttua kauemmin, mutta mielestämme lopputulos on pienen kärsivällisyyden arvoinen, Pirkola hymyilee.

Suomen MM-rallin virallinen mobiilisovellus tarjoaa uutta sisältöä viikoittain aina ralliin saakka, ja sitä päivitetään ajankohtaisilla tiedoilla myös tapahtuman aikana 28.-31.7. Lisätietoja Neste Rallin mobiilisovelluksesta pääset lukemaan täältä. Tervetuloa Neste Rally Finland Appin maailmaan.

Teksti: Neste Ralli tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli