Moottoriurheilutapahtumat 23.08.2017

Turvassa Tiellä -hanke mukana Lempäälän nuorisopalveluiden Mopomiitissä

Kuvassa Turvassa tiellä -kouluttaja Timo Dahl Mopomiitin nuorten kanssa. Kuva: AKK

Lauantaina 19.8 järjestettiin Lempäälän Ideaparkissa toista kertaa Mopomiitti. Turvassa Tiellä oli myös mukana yhdessä Lempäälän nuorisopalveluiden toteuttamassa tapahtumassa. Kokonaisuus järjestettiin yhteistyössä poliisin, paikallisten yrittäjien, yhdistyksien sekä valtakunnallisen Moottoripajahankkeen kanssa.

Mopomiitin keskeisenä ideana on tuoda esille sekä liikenneturvallisuusasioita, että moottoriurheiluun liittyvää harrastustoimintaa nuoria kiinnostavalla, yhteisöllisellä ja rennolla tavalla. Tapahtumassa nuorilla oli mahdollisuus harjoitella valvotusti ja turvallisesti kaksipyöräisten käsittelyä, sekä viettää aikaa muiden moottoriurheilusta kiinnostuneiden kanssa.

Tapahtuma alkoi miittiajolla, jota johtivat poliisiauto, sekä poliisimoottoripyörä. Turvassa Tiellä –bemari oli myös letkassa mukana. Tapahtumaa vetivät Turvassa tiellä –kouluttajat Timo Dahl, sekä Jouko Lehtisalo. Hankkeen pisteellä mopomiitissä oli myös kisa, jonka voittajat pääsevät Pirkanmaan Karting ry:n kanssa testaamaan nopeuksia radalla turvallisesti.

Kiitos kaikille mukana olleille nuorille! #turvassatiellä

Teksti: AKK/Raakel Koittola

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo