Trial 14.06.2017

Trialin toinen Suomen Cupin osakilpailu ajetaan Tervakoskella lauantaina

Järjestävän kerhon TeMK:n Hanna Salmenaho lähtee kisaan toiselta sijalta. Kuva: Janne Pirinen

Tervakosken Moottorikerho toimii tulevana lauantaina järjestäjänä kauden toiselle trialin Suomen Cupin osakilpailulle.

Lähtöpaikka on sama kuin avauskilpailussa, mutta muuten reitti on muuttunut ja ratamestarikin on vaihtunut. Jaksojen pääarkkitehdillä Jörgen Nylundilla on ollut tarkoituksena tehdä jokaiselle kuskille mielekästä ajettavaa, on kyseessä sitten vasta lajin aloittanut juniori tai vuosikymmeniä kantoja kierrellyt veteraani.

Pääosassa kilpailussa ovat C-Superissa ja Nuorten luokassa ajavat juniorit, jotka taistelevat Suomen Cupin pisteistä. Superin kärkipaikalta kisaan lähtee MP-Taidon Arttu Sämpi, joka avauskilpailussa oli ylivoimainen. Järjestävän kerhon kuskeista Hanna Salmenaho on toisena ja Jesse Kuikka kolmantena. Lisää paikallisväriä saadaan luokkaan, kun vielä kauden avauskisassa alemmassa luokassa ajanut TeMK:n Veeti Kaunisto lähtee hakemaan haasteita vaikeammasta luokasta.

Nuorten luokassa kärkipaikasta on odotettavissa tiukka taisto. Hämeen Moottorikerhon Samuel Jääskeläinen oli Pälvi-trialissa vain neljä pistettä MP-Taidon Mikko von Platoa parempi ja von Plato tekee varmasti kaikkensa, jotta järjestys olisi tällä kertaa eri.

Kilpailussa on kaikki luokat, tosin Eliittiin ei ainakaan vielä ole ilmoittautuneita. Kilpailu alkaa klo 10 ja loppuu noin klo 15. Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy. Kilpailupaikan osoite on Ampumaradantie, Janakkala. Tervakosken keskustasta on opastus paikalle.

Teksti: Ilkka Oittinen,  TeMK

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial