Trial 29.04.2018

Trialin Suomen Cupin avaus Pälvi trial keräsi Tervakoskelle kilpailijoita ulkomailta asti

Jussi Haapanen voitti kauden avauksen eliittiluokan kuuden pisteen erolla ennen Jere Karjalaista. Kuva: Illka Oittinen

Trialin Suomen Cupin avasi lauantaina perinteisesti Pälvi-trialin osakilpailu Tervakoskella. Tervakosken Moottorikerhon järjestämään kilpailuun osallistui 62 ajajaa, joista 18 oli etelänaapurista Virosta ja kolme Latviasta. 

Rata koostui ratamestari Jukka Kuusisen rakentamasta kymmenestä haastavan ja liukkaan jakson muodostamasta reitistä, joka ajettiin kolmeen kertaan.

40+ luokassa muutaman vuoden tauon jälkeen kilpailuihin palannut järjestävän kerhon Jari Leipijärvi ajoi selvään voittoon ennen MMK:n Marko Itäkunnasta. Kolmas oli SsMK:n Veijo Matinaho.

C-Super luokassa HäMK:n Vilkku Selin oli selvässä johdossa ensimmäisen kierroksen jälkeen ja johtoasema säilyi loppuun saakka vaikka toiseksi tullut latvialainen Artis Alksnis pienensi eroa loppua kohden. Kolmas oli HäMK:n Leevi Seppä.

Eliitissä JSMK:n Jere Karjalainen johti ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta kahdella seuraavalla kierroksella Karjalaisen kerhokaveri, konkari Jussi Haapasen kokemus oli valttia ja Haapanen voitti luokan kuuden pisteen erolla ennen Karjalaista. Luokan kolmas oli MPT:n Henry Vierimaa.

A-luokassa nähtiin myös paluun kilpailuihin tehnyt voittaja. Vuoden kilpailutauon pitänyt  TeMK:n Leevi Paajanen oli neljä virhepistettä MPT:n Ossi Jahnia parempi.

Lopputulokset

Teksti: Ilkka Oittinen, TeMK

Trial-kauden avaus Tervakoskella lauantaina

Jere Karjalainen International I -luokan voittoon trialin EM-avauksessa

Kauppiaat tyytyväisiä Mylly Trial -tapahtumaan

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial