Trial 01.09.2016

Trialin Suomen Cup-sarja jatkuu Vuohimäessä

Leevi Seppälä Vuohimäen jaksolla MP-taidon SM-kisassa. Kuva: T.K.Kivinen

Trialin Suomen Cup -sarja palaa kesätauolta kahden viikonvaihteen voimin. Tulevana lauantaina ajetaan Cup-kisa Vuohimäessä ja seuraavana lauantaina kauden finaali Tervakoskella.

Leevi Seppälä johtaa Nuorten-luokkaa yhdellä pisteellä ennen seurakaveri Samuel Jääskeläistä. MP-taidon Mikko von Plato on kolmantena, mutta jo 19 pistettä kärjestä. Plato varmisti Nokialla niin sanotun SuperCup’in mestaruuden viikko sitten.

Arttu Sämpi C-cupin johdossa

C-cup ajetaan 80 ksm moottoripyörillä. MP-taidon Arttu Sämpi johtaa HäMK:n Leevi Seppää 10 pisteellä, mutta jaossa on vielä 50 pistettä, joten tilanne voi kääntyä toisin päinkin. Sepältä jäi edellinen osakilpailu ajamatta. Luokkaa vaivaa aika pahasti ajajapula. Ehkä kerhojen pitäisi kannustaa C-yleisen luokan ajajia nousemaan Cup-luokkaan

Vain Eliitti-luokka puuttuu

Vuohimäen kisassa on mukana kaikki muut luokat paitsi eliitti. Kisakallioilla voi tehdä hyvän katsauksen niin nuorten (lasten) kuin ikääntyneiden (+40) trial-ajajien tasosta. Eteläisessä naapurimaassamme Virossa on tehty ansiokasta työtä trial-urheilun puolesta. Virolaiset ovat käyneet tänäkin vuonna ahkerasti Suomessa kilpailemassa. Nytkin lauantaina on mukana mukava joukko aina niin iloisia ajajajia. Pienenä erikoisuutena voidaan mainita, mutta ei luoda mitään paineita, että trial-ikonimme Jussi Haapasen poika Konsta ajaa ensimmäisen kilpailunsa Suomessa, Virosta hänellä on jo hieman kilpailukokemusta.

Kilpailupaikka ja aikataulu

Vuohimäki sijaitsee noin 4 kilometriä Kirkkonummen keskustasta Hankoon päin 51-tiellä. GPS osoite on Båtvikin tie 18.

Kilpailu alkaa klo 10 ja tapahtumaa riittää noin klo 15.30 saakka. Paikalla on buffetti ja tietenkin kisapaikalle ilmainen pääsy. Lisätietoja voi katsoa www.mptaito.fi

Teksti ja kuva: T.K.Kivinen

Heinätrialissa kovaa kisaa hyvässä hengessä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial