Trial 22.09.2016

Trialin SM-kausi päätökseen Vantaalla

Timo Myöhänen. Kuva: Jari Kohonen

Trialin SM-kauden seitsemäs ja viimeinen SM-osakilpailu ajetaan Vantaan Seutulassa tulevana lauantaina. Mukana on myös yllätysosallistujia.

SM-Eliittiluokan kauden päätökseen starttaa ennakkosuosikkina SM-johdossa 145 pisteellä oleva Hämeen Moottorikerhon Timo Myöhänen. Toisena on 125 pistettä haalinut Jussi Haapanen ja kolmantena 85 pisteellä Mika Kivelä.

Suomen Cupin 40+-luokassa tilanne on jännittävä, kun Ari Kyöstilä pitää johtoasemaa vain kahden pisteen erolla ennen Jan Grönholmia. Jörgen Nylund on vahvasti kiinni Suomen Cupin pronssissa.

A-luokassa vahvan alkukauden ajanut Mikko Mäkelä on tiukimmin kiinni mestaruudessa ennen Niko Nurmiota ja Lari Seppälää. B-luokassa puolestaan Ilkka Oittinen on jo varmistanut mestaruuden, Antti Sirkiä on vahvoilla Suomen Cupin hopeamieheksi ja Leevi Seppälän kaulassa jo lähes roikkuu pronssi. SC-luokan mestaruuden on jo varmistanut Mikko von Plato ja hopean Max Angelma. Pronssissa on vahvimmin kiinni Tessa Kallio.

SM- ja Suomen Cup-luokkien lisäksi Vantaalla ajetaan myös kansalliset C- ja JM-luokat. Myös jo mestaruuskamppailut päättäneet Suomen Cupin luokkien Nuoret, C ja Super Cup ajajat pääsevät pyörän päälle Vantaalla, mutta heidän pisteitään ei lasketa.

Kilpailussa nähdään myös erikoisvieraita, sillä enduron maailmanmestaruuden pari viikkoa sitten voittanut Eero Remes ja MM-sarjan EJ-luokassa neljänneksi ajanut Henric Stigell osallistuva jokamiesluokkaan.

Kilpailu alkaa klo 10.01.

Lähtöluettelo

La 24.09. Trial SM, Kansallinen, 7/7, Helsingin MK (Seutula)
Seutula, Hanskalliontie 3, Vantaa.
Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta