Trial 14.06.2019

Trialin SM-kausi jatkuu lauantaina – sunnuntaina vuorossa Suomen Cupin neljäs osakilpailu

Trialin SM-pisteistä kilpaillaan lauantaina Espoossa. Kuva: Jari Leipijärvi

Espoon Moottorikerho järjestää Trialin toisen SM-osakilpailun lauantaina. Kilpailu ajetaan Espoon moottorikerhon rata-alueella sekä Kulmakorvessa. Kilpailujaksoja on kymmenkunta ja kierroksia ajetaan kolme. Kilpailureitti on pituudeltaan n. 7 kilometriä ja muutama jakso löytyy ihan kävelyetäisyydeltä Espoon Moottorikerhon varikolta. Kilpailijoita voi myös seurata maastopyörällä tai offroad-moottoripyörällä.

TR1-luokan ehdoton ennakksuosikki, moninkertainen Suomen mestari Timo Myöhänen vei Tervakosken avauskilpailun odotetusti nimiinsä. Toisesta sijasta kamppailua käyvät Leevi Lindqvist ja Jere Karjalainen. Nousua tekee Espoon Moottorikerhon Niko Nurmio.

TR2-luokkaan on tällä kaudella saatu ilahduttavasti uusia nimiä niin konkareista kun nuoremmistakin kuljettajista. Kokemusta edustaa kilpailutaukoa muutaman vuoden pitänyt Mika Oksanen. Nuorinpana kuljettajana isokuutioisten joukossa on piikillä kilpaileva, järjestävän kerhon Max Parkkonen. 

TR3-luokassa nähdään myös tulevalla kaudella kovaa kilpailua, kun muutaman vuoden luokkaa hallinnut Ilkka Oittinen saa kovan vastuksen Sami Mannilasta. Espoossa nähdään luokassa kilpailemassa myös järjestävän kerhon Tatu Kalke ja Joni Levander

Niin ikään TR3J-luokassa tullaan näkemään kovaa kilpailua, kun Max Parkkosen kanssa edellisenä vuonna voitosta tiukasti taistellut Arttu Sämpi saa tänä vuonna haastajakseen Parkkosten nuoremman veljeksen Antonin.

Sunnuntaina ajettavassa Suomen Cupin neljännessä osakilpailussa ajetaan TR5J-luokan mestaruudesta. Mukana on nuorien TR7J-kuljettajien lisäksi myös varttuneempia harrastajia. Kaiken kaikkiaan viikonloppuna kilpailee n. 50 kuljettajaa.

Kilpailun varikko ja parkkipaikka löytyy Espoon Moottorikerhon varikolta osoitteesta: Ämmässuontie 1, 02820 Espoo.

Kilpailu alkaa molempina päivinä klo 10.00

Tuloksia voi päivän mittaan seurata täältä!

Teksti: EMK

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial