Trial 23.08.2019

Trialin PM-titteleistä kisataan viikonloppuna Salossa

Timo Myöhänen taistelee PM Champion -luokan kärkisijoista. Kuva: Veijo Matinaho

Salon Moottorikerho ry täyttää kuluvana vuonna 70 vuotta. Sopivasti juhlavuoteen, ja järjestyksessään 30. Salossa järjestettävään Trial-kilpailuun saatiin todella iso ponnistus pienelle kerholle.

Talkooporukka on tehnyt pitkää päivää tapahtuman eteen ja homma etenee 30 vuoden kokemuksella. Tulevana lauantaina kisataan henkilökohtaisista PM-titteleistä Champion, Junior, Ladies, 40+ ja 60+ -luokissa, sekä kansallisissa Open Blue, Green ja White -luokissa.

Sunnuntaina ovat vuorossa joukkueet vastaavissa luokissa. Lauantain kisaan on ilmoittautunut 62 kilpailijaa ja sunnuntaille 54.

Suomi lähtee parantelemaan sijoituksiaan joka luokassa, sillä Champion-luokan Timo Myöhäsen viime vuoden neljäs sija on paranettavissa. Viime vuoden voittaja ja kakkonen eivät ole mukana Kavilannummella.

Junioreista puuttuu myös viime vuoden mestari, ja pronssimitalisti Niko Nurmio ajaa senioreissa.

40+ -luokassa Suomella on todella vahva edustus sekä lauantaina että sunnuntaina. Mahdollisuudet podiumille on molempina päivinä.

Uutuutena PM-kisoissa ajetavassa 60+ -luokassa Suomella on 4 kilpailijaa ja Tanskalla 2. Erikoista tässä luokassa on se, että kyseistä luokkaa PM-kisoihin halunneet ruotsalaiset eivät saaneet yhtään kilpailijaa viivalle

Salon Moottorikerhoa edustaa kerhon puheenjohtaja Veijo Matinaho luokassa 40+ ja kilpailunjohtajana toimii Tomi Heinonen.

Teksti: Veijo Matinaho

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial