Trial 21.08.2016

Trialin PM-mestaruus Ruotsiin – junioreiden ja 40+-luokan mestaruus Suomeen

Jyväskylän PM-kilpailu saatiin vietyä läpi hienossa auringonpaisteessa.

Jyväskylä isännöi tänä viikonloppuna trialin PM-kilpailua Jyväskylässä. Lauantaina kisailtiin henkilökohtaisista pokaaleista ja sunnuntaina oli vuorossa maajoukkueiden mittelöt.

Eliitti-luokan mestaruuden vei Ruotsin Eddie Karlsson kuudella virhepisteellä, toiseksi tuli Norjan Ib Andersson 48 virhepisteellä ja kolmanneksi sijoittui Norjan Håkon Pederssen 75 pisteellä. Paras suomalainen oli kuudenneksi ajanut isäntäseuran Jmu:n Jere Karjalainen. Suomen ennakkosuosikit Timo Myöhänen ja Jussi Haapanen olivat sairastuvalla.

Naistenluokassa norjalaiset ottivat kaksoisvoiton Mette Vidjen johdolla. Kolmanneksi sijoittui Viron Keity Miller.

Junioriluokan voiton vei Suomen Henry Vierimaa 40 virhepisteellä, toinen oli Nils-Johan Vold Gunvaldsen ja kolmas Suomen Leevi Lindqvist.

40+-luokkaa hallitsivat suomalaiset Sami Kymäläisen johdolla, toinen oli Staffan Floessel ja kolmas Ilkka Oittinen.

Sunnuntaina oli vuorossa maajoukkueiden mittelyt. Norjan miehet valtasivat ykkössijan joukkueella Ole Kristian Sorensen, Sonde Haga, Håkon Pederssen ja Ib Anderssen. Toiseksi sijoittui Ruotsi joukkueella Marcus Igelström, Eddie Karlsson, Daniel Andearsson ja Martin Lagergreen. Suomen joukkue Jere Karjalainen, Mika Kivelä, Janne Karjalainen ja Leevi Paajanen sijoittuivat kolmanneksi.

Teksti: Martti Malmberg

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial