Trial 03.03.2018

Trial-show ja moottoripyöränäyttely viikonloppuna kauppakeskus Myllyssä

Alan parhaimmistoon kuuluva Timo Myöhänen esittelee taitojaan Raision Myllyssä. Kuva: Marko Vihriä
Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely järjestetään nyt viikonloppuna kolmatta kertaa. Tapahtuman ennakkovideolla pääsee tutustumaan luvassa oleviin, huimiin trial-näytöksiin.
Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa järjestettävä tapahtuma on kaksipäiväinen. Käytäville levittäytyvä kauden 2018 uutuuksia sekä motoristien omia pyöriä esittelevä moottoripyöränäyttely on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
Tapahtumaa vahvasti värittävät trial-moottoripyörien ajonäytökset järjestetään keskeisellä Myllyntorilla lauantaina kello 10:00 11:30, 13:00, 14:30, 16:00 ja 17:30. Sunnuntaina moottoripyörillä ajetaan kello 11.30, 13:00, 14:30, 16:00 ja 17:00.

Henry Vierimaa vauhdissa viime vuoden tapahtumassa. Kuva: Marko Vihriä

Ajonäytöksiin osallistuvat lajin Suomen parhaimmistoon lukeutuvat Joa Hindren, Timo Myöhänen, Leevi Lindqvist ja Henry Vierimaa.
Myllyssä nähdään myös polkupyörä-trialia Euroopan huipulta, kun espanjalainen Euroopan mestari ja MM-mitalisti Javi Alonso on mukana. Alonso osallistuu osaan Myllyntorin näytöksistä, joiden lisäksi hän näyttää taitojaan Myllyn Olohuoneessa lauantaina kello 12:00 ja 13:30 sekä sunnuntaina kello 13:30 ja 15:00.
Alonson näytösten kanssa samassa yhteydessä nähdään suomalaisten lasten ja nuorten polkupyörä-trialia sekä lasten trialia sähkömopoilla.

Espanjalainen Euroopan mestari ja MM-mitalisti Javi Alonso esiintyy tapahtumassa. Kuva: Marko Vihriä

Tapahtuma on yleisölle maksuton.
Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Turun Seudun OP-Kiinteistökeskus.
Kauppakeskus Mylly sijaitsee osoitteessa Myllynkatu 1, Raisio.
Ennakkovideo
Teksti: Marko Vihriä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial