Trial 19.04.2016

Trial-kausi avataan Tervakoskelta

Trialin MM- ja EM-kisoja kiertävä Timo Myohänen saapuu kotimaahan ottamaan osaa Pälvi-Trialkilpailuun. Kuva Jiri Svoboda

Tervakosken Moottorikerhon järjestämä Pälvi-trial avaa perinteisesti Trialkauden. Lauantain kilpailu on Suomen Cup -osakilpailu luokille C-Super ja nuoret, myös kaikki muut luokat ovat mukana. Samalla kilpailu on myös Viron mestaruusosakilpailu, joten kansainvälistäkin väriä löytyy, kun 84 ilmoittautuneesta kolmisenkymmentä on Virosta ja Latviasta.

Järjestävän kerhon kahdestatoista kilpailuun osallistuvasta kuskista Leevi Paajanen on noussut ylimpään Eliitti-luokkaan, johon on ilmoittautunut myös MM-sarjaa kiertävä HäMK:n Timo Myöhänen sekä konkari JMU:n Jussi Haapanen. TeMK:n junioreista Tessa Kallion mopo vaihtui piikkiseen ja samalla luokka JM-Superiin. Muista TeMK:n junioreista Emma ja Hanna Salmenaho sekä Jesse Kuikka ajavat C-Yleistä ja Veeti Kaunisto sekä Atte Syrjälä C-Vapaata.

Kilpailupaikkana on Tervakosken ampumarata, jonne on opastus Tervakosken keskustasta. Ensimmäinen kilpailija lähtee reitille klo 10 ja kilpailu päättyy noin klo 16. Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy.

Ilmoittautuneiden lista

Online-tulospalvelu

Teksti: Ilkka Oittinen

Uusimmat

Lisää aiheesta