Enduro 13.02.2017

Trail Hunterz uusii suuren suosion saaneen naisten enduroleirin

Trail Hunterzin järjestämä enduroleiri keräsi viime vuonna 60 naista Lopelle.

Trail Hunterz järjestää tänäkin vuonna yhteistyössä Lopen Enduron kanssa naisten enduroleirin, joka keräsi suuren suosion viime keväänä.

Viime keväällä Trail Hunterz kasasi yhteen 60 endurosta innostunutta eritasoista naisajajaa Lopella järjestetylle leirille. Mukana oli naisia vasta-alkajista kisakuskeihin. Osallistujat pääsivät kahden päivän ajaksi ammattivalmentajien oppiin ajamaan monipuolisiin maastoihin.

Suuren kysynnän vuoksi Trail Hunterz järjestää nyt toisen naisten enduroleirin. Toukokuun lopussa ajetaan moottoripyörillä Suomen upeimmissa enduromaastoissa Lopella. Viikonlopun aikana järjestetään omat pienryhmät eritasoisille kuskeille, eli leirille otetaan sekä vasta-alkajia, vähän ajaneita että lajia jo pitkään harrastaneitakin. Paikalle voi tulla oman pyörän ja varusteiden kanssa tai vuokrata koko setin paikan päältä. Leirillä on mukana ammattilaisten valmennustiimi.

Leiri järjestetään 20.-21.5. Riihimäen läheisyydessä Lopen Endurolla. Lauantai on varattu kokonaan tekniikkarasteille. Sunnuntaina fiilistellään edellisen päivän oppeja ja päästään nauttimaan upeista safarimaastoista. Mukaan voi tulla myös vain toiseksi päiväksi.

Leirin hintaan kuuluu opetus, maaston käyttö sekä päivän ruokailu. Oman kaluston (moottoripyörä ja ajovarusteet) kanssa leirille osallistuvilta hinta 95€/pvä. Koko paketin (pyörä, ajovarusteet, huollot, pesut ja bensat) hinta on 290 €/pvä.

Trail Hunterz -hengessä osallistujilla on mahdollisuus viettää leiriyö ulkosalla omassa telttakylässä Lopen Enduron mailla. Pakettiin kuuluu aamupala, telttapaikka (myös mahdollisuus nukkua autossa), rantasauna + suihku leiripaikan lähettyvillä (liikkuminen autolla) + grillausmahdollisuus. Kuskit tuo omat teltat (+ retkipatjat ja makuupussit) ja illan grillattavat mukana. Hinta setille 22€/hlö. Sitova ilmoittautuminen leirimaksun yhteydessä, tällä varmistetaan, että mukana on riittävästi kuljettajia saunan vuokraa varten.

Leirillä menossa mukana Suomen Moottoriliiton Naiskomissio ja Vantaan Moottorikerho (VMK).

Leiri-ilmoittautumiset mailitse osoitteeseen: erland.kassari@lopenenduro.fi.
Paikka: Lopen Enduro www.lopenenduro.fi

Lisätietoa

Teksti: Trail Hunterz

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro