Rallicross 23.11.2016

Topi Heikkinen saalistaa MM-kultaa Argentiinassa

Topi Heikkinen (vas.) ja Mattias Ekström ovat valmiita Argentiinan kilpailuun. Kuva: EKS Media

Rallicrossin MM-sarja tulee päätökseensä tulevan viikonloppuna Argentiinassa Circuit Autodromo Rosarion radalla. EKS-talli lähtee selvillä sävelillä kilpailuun: Mattias Ekström on jo varmistanut kuljettajien maailmanmestaruuden, mutta hän ja Suomen Toomas Topi Heikkinen haluavat tietysti voittaa myös tiimimestaruuden.

EKS johtaa tällä hetkellä tiimimestaruuskamppailua 17 pisteen erolla Team Peugeot Hanseniin.

– Esteringin huikean kilpailun jälkeiset viikot ovat olleet huikeita. On ollut älytön kiire koko ajan, mutta olen nauttinut sieluni kyllyydestä joka hetkestä. Nyt on aika päättää tämä kausi ja on olemassa vielä yksi palkinto, jonka haluamme saada, Ekström lataa tavoitteet viikonlopulle.

Myös Topi Heikkinen on valmis antamaan kaikkensa Argentiinassa tiiminsä eteen.

– Viime vuonna sankka pöly sekoitti täällä kuvoita ja Q4 piti peruuttaa kokonaan. Toivon, että ne ongelmat on nyt ratkaistu, sillä rata on upea varsinkin alun päällystetyltä osalta ja tiukka shikaani kruunaa sen. Toivotaan, että sää on suotuisa, mutta uskokaa tai älkää, niin emme lähde Etelä-Amerikkaan todellakaan lomailumielessä, Heikkinen vakuuttaa.

EKS on mahdollisuus tehdä MM-sarjan historiaa, sillä koskaan ennen mikään tiimi ei ole voittanut sekä kuljettajien että tallien välistä mestaruutta.

Teksti: EKS Media

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross