Rallisprint 08.01.2018

Top Building Rallisprint avaa Lahdessa kotimaisen sprint-kauden

Jukka Tenho. Kuva: Marko Kyöstilä

Vuoden ensimmäinen rallisprint ajetaan tulevana sunnuntaina Lahdessa, Villähteen Hokkarassa.

Kolmatta kertaa Hokkarassa ajettavan kilpailun nimenä on tänä vuonna Top Building Rallisprint. Kilpailu on myös Kaakkois-Suomen aluemestaruusosakilpailu. Järjestävä seura Lahden UA viettää tänä vuonna 55-vuotissyntymäpäiviään, jota juhlistaakin komeasti 93 kilpailuun ilmoittautunutta.

Järjestävän seuran kuljettajia ilmoittautui mukaan peräti 14 kappaletta. Lähialueen kuljettajia on mukana myös runsaasti, mutta kaukaisimmat saapuvat Pohjanmaalta asti. Talvipakkaset alkoivat täydelliseen aikaan ja rata on kuljettajille priimakunnossa, luntakin on maisemaa valaisemassa.

Kahtena aiempana vuonna kilpailun Mitsubishi Lancer E6:lla voittanut Anjalankosken UA:n Jukka Tenho on tänäkin vuonna titteliään puolustamassa. Rallisprintin SM-sarjassa menneellä kaudella nelivetoisissa neljänneksi sijoittunut Tenho saanee kovimman haasteen Orimattilan UA:n Mika Myllylältä, joka ajoi asfaltilla ajettavassa Future Cupissa toiseksi, Tenhon ollessa neljäs.

Mielenkiintoista kalustoa ja nopeita kuljettajia laajalti SM-sarjan menestyjiä myöten on paikalla lukuisia, esimerkkinä mainittakoon 2WD-mestari Laihian UA:n Mika Lemmetti, sekä Seniori Cupin voittaja Nokian Ua:n Tarmo Ollila.

Kilpailu Lahden Hokkarassa alkaa sunnuntaina 14.01.2018 klo 11.

Teksti: Jani Seppälä, Top Building Rallisprint, tiedotuspäällikkö

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint