Rallicross 12.09.2016

Toni Lukander Rallicrossin SM-pronssille

SuperCar-luokan mestaruuden vei Jere Kalliokoski, Aki Karttunen oli toinen ja Toni Lukander kolmas. Kuva: Toni Lukander RX Tiedotus

Kouvolalaisen Toni Lukanderin Rallicross SM 2016 -kauden piti alunperin pitää sisällään vain kaksi osakilpailua, mutta lopulta kilpailuja ajettiin täydet viisi ja kauden kruunasi pronssinen SM-mitali.

“Hieno päätös hienolle kaudelle. Ei olisi toukokuussa uskonut valmistautuessamme ajamaan Hyvinkään ja Kouvolan osakilpailut, että syyskuussa oltaisiin SM-mitalisteja”, hehkuttaa Toni Lukander.

“Kiitos kuuluu ennen kaikkea loistaville yhteistyökumppaneille ja loistavalle tiimille sekä tietenkin tsemppareille, joita tuntui kertyvän kilpailu kilpailulta enemmän.”

SuperCar-luokan mestaruuden vei lopulta Jere Kalliokoski 77 pisteellä, Aki Karttunen oli toinen vain pisteen erolla Kalliokoskeen ja Toni Lukander oli siis loppupisteissä kolmas 62 pisteellä. Mestaruustaisto oli tänä vuonna todella tiukka ja ennen viimeistä osakilpailua Lukanderilla oli vielä mahdollisuus jopa mestaruuteen.

“Mestaruus olisi vaatinut täydellisen onnistumisen Tampereen Kaanaa Centerissä, mutta tiukassa taistossa oli ajoittain hieman liikaakin yritystä ja homma ratkesi lopulta omiin pieniin virheisiin”, summaa Lukander.

“Kaikkiaan Rallicross SM-kausi oli tiimillemme hieno kokemus ja Lakuauton ratataistojen lisäksi oli mukavaa nähdä yleisön viihtyvän myös varikkopilttuullamme. Nyt on aika hieman huokaista, mutta ensi kauden juoniminen on taustalla jo hyvässä vauhdissa.”

Teksti ja kuva: Toni Lukander RX Tiedotus

Toni Lukander mukaan rallicrossin SM-finaaliin

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross