Rallicross 04.09.2016

Toni Lukander mukaan rallicrossin SM-finaaliin

Rallicross SM-sarjan SuperCar-luokan pisteissä kolmantena oleva Toni Lukander osalllistuu myös lauantaina 10.9. kauden päättävään osakilpailuun Tampereen Kaanaa Centerissä.

“Kyllä, osallistuminen SM-finaaliin on nyt varmaa. Itselläni ja koko tiimillä on loistava fiilis ja täytyy sanoa, että yhteistyökumppaneiden ja tsemppareiden tuki on ollut uskomattoman hienoa koko kauden ajan. Pitkin kautta olemme saaneet myös uusia yhteistyökumppaneita”, hehkuttaa Lukander.

Team Dynamo on ajanut kilpailuun valmistavat testit hienosti järjestetyssä testipäivässä Kaanaa Centerissä ja “lakuautoon” on hiottu säädöt kohdalleen ensi lauantaita varten.

“Kaanaan radasta jäi testien perusteella positiivinen fiilis. Radan hidas ja syheröinen loppuosa eroaa suuresti muista tämän kauden SM-radoista. On hyvä että sarjassa on erilaisia ratoja ja jälleen myös taktiikka nousee suureen osaan”, summaa Toni Lukander.

Oulussa ajetun edellisen Rallicross SM-osakilpailun vaiheet eivät vielä ratkaisseet mitalitaistoa. Jere Kalliokoski on SuperCar-luokan sarjakärjessä 73 pisteellä, Aki Karttunen on toisena 63 pisteellä ja Toni Lukander kolmantena vain pisteen päässä Karttusesta. Oulussa mitalitaistoon ilmoittautui myös Jussi-Petteri Leppihalme, joka on nyt sarjapisteissä neljäntenä 56 pisteellä.

Teksti: Toni Lukander RX Tiedotus
Kuva: Toni Ollikainen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross