Rallicross 10.07.2016

Toni Lukander edelleen toisena rallicrossin SM-sarjapisteissä

Toni Lukander ajoi neljänneksi Honkajoella. Kuva: Toni Ollikainen

Kesän 2016 Rallicross SM-sarjan kolmas osakilpailu ajettiin lauantaina 9.7. Honkajoella. Vauhdikkaan kisan jälkeen SuperCar-luokan sarjataulukko koki muutoksia, mutta Toni Lukanderin sijoitus toisena pitää edelleen. Johtoon nousi Honkajoen kilpailun voittanut Jere Kalliokoski, jolla on nyt seitsemän pisteen etumatka neljänneksi sijoittuneeseen Lukanderiin. Sarjaa ennen Honkajokea johtanut Aki Karttunen on kolmantena neljän pisteen päässä Lukanderista.

”Kisan alku meni itseltä uutta rataa tunnustellessa ja vauhti alkoi löytyä vasta finaalissa. Auto ja tiimi olivat kyllä täydessä iskussa alusta lähtien”, sanoi Toni Lukander kilpailun jälkeen.

Honkajoen kilpailussa toiseksi ajoi rallicrossin MM-sarjasta SM-sarjaan poikennut Niclas Grönholm ja kolmas oli Atro Määttä. Grönholm ei aja SM-pisteistä, joten toiseksi korkeimmat pisteet keräsi Määttä ja kolmossijan pisteet ropisivat Lukanderin laariin.

Alunperin Toni Lukanderin oli tällä kaudella tarkoitus ajaa vain kauden kaksi ensimmäistä osakilpailua ja keskittyä näiden jälkeen kokoamaan pakettia kauden 2017 SM-sarjaan. Sekä kuljettaja että yhteistyökumppanit olivat kuitenkin sitä mieltä että kausi olisi tylsä jättää kesken sarjan kakkossijalta ja näin ollen saatiin tiimi myös Honkajoelle. Seuraava osakilpailu ajetaan Oulussa 20. elokuuta ja nyt ollaan jälleen samassa tilanteessa sarjataulukon suhteen.

”Kiitos yhteistyökumppaneille ja taustatiimille siitä että päästiin kilpailemaan Honkajoelle. Nyt aloitetaan tiukka työnteko sen eteen, että ’lakuauto’ nähtäisiin myös Oulun radalla”, kommentoi Lukander.

Teksti: Toni Lukanderin Tiedotus

Toni Lukander jatkaa kisaamista Rallicrossin SM-sarjassa lauantaina Honkajoella

Lukander Kouvolan kuningas – Alamäki nautiskeli paluusta

 

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross