Moottoriurheilutapahtumat 05.11.2019

Todellinen crossikuskin huutokauppa Tampere Supercrossissa

Tampere Supercrossin Offroad Expossa järjestetään huutokauppa. Kuva: Tampere Supecrossin tiedotus.

Tampere Supercrossin Offroad Expo -näyttelyssä järjestetään todellinen motocrosskuljettajan ja -fanin huutokauppa lauantaina 9. marraskuuta. Huudettavana on niin motocrosspyörää kuin muitakin huikeita crossarin tuotteita tuhansien eurojen arvosta.

Huutokaupat.comin kanssa yhteistyössä toteutettavassa huutokaupassa on tarjolla motocrosspyöriä, ajovarusteita, tarvikkeita, työkaluja ja crossipassi, mikä oikeuttaa ajamaan kymmenelle radalle veloituksetta kaudella 2020!

Huutokauppakohteet on julkaistu Huutokaupat.com-palvelussa, jossa kohteita voi huutaa ennakkoon. Lopullinen huutokauppa toteutetaan Offroad Expossa lauantaina 9. marraskuuta kello 16:15 alkaen.

Tuotteet löytyvät Huutokaupat.com-nettisivulta osoitteesta:
huutokaupat.com/gravel-sports-oy

Kunkin kohteen huutaja sitoutuu tekemään maksusuorituksen joko pankki- / luottokortilla tai tilisiirrolla lauantain 9. marraskuuta aikana Tampere Supercrossin infopisteellä, minkä jälkeen kohteena olleen tuotteen saa mukaansa tai voi sopia erikseen tuotteen toimituksesta / noudosta. Maksaa voi suoraan myös Huutokaupat.com-palveluun, mikäli Tampereella ei ylitetä Huutokaupat.com-ennakkohuutoja ja netin kautta tehty huuto jää täten korkeammaksi!

Huutokauppaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua, vaan riittää, että on paikalla oikeaan aikaan.

Offroad Expo on sisäänpääsymaksuton tapahtuma Tampere Supercrossin yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Huutokauppakohteet:

1 . Yoko Viilee -paita ja -housut sekä Kisa-hanskat. Kohteen voittaja saa itse valita värin sekä koot. Arvo 223,90€.

2. Razorback-motocrossrengassetti: 2 eturengasta ja 3 takarengasta. Kohteen voittaja saa itse päättää renkaiden tuumakoot ja leveydet vaihtoehdoista 21″+ 19″ ja 21″ + 18″. Arvo 255€.

3. Crossimiehen työkalusetti: AEG BSB12G3 iskulla varustettu akkuporakonepaketti, mikä sisältää koneen, kaksi akkua, laturin ja kärkisarjan. Lisäksi MX PRO Tools -työkalulaatikko työkaluineen. Arvo 499€.

4. 24MX Crossipassi 2020. Sisältää kausikortit kaudelle 2020 seuraaville radoille: Imatra, Joensuu, Nokia, Vaasa, Karkkila, Salo, Vantaa, Sipoo, Alavus ja Siilinjärvi. Arvo 1450€.

5. Suzuki RM-Z450, vm. 2018. Ajettu 1h (vain Tampere Supercross). Huom! Malli on sama kuin vm. 2020. Lisäksi 2kpl Tampere Supercross VIP -lippuja. Uuden pyörän suositushinta 8990€. VIP-lippujen arvo yht. 258€.

6. Honda CRF450R, vm. 2019. Ajettu 1h (vain Tampere Supercross). Huom! Malli on sama kuin vm. 2020. Lisäksi 2kpl Tampere Supercross VIP -lippuja. Uuden pyörän suositushinta 9890€. VIP-lippujen arvo yht. 258€.

7. Crossimiehen työkalusetti. 65-osainen MX American PRO Tools DELUXE -työkalulaatikko työkaluineen. Arvo 359€.

Huutokaupassa mukana:

www.24mx.fi
www.harrasteosa.fi
www.yoko.fi
ASP Event
Tampere Supercross
Imatran Moottorikerho
Pohjois-Karjalan Moottorikerho
Nokian Pyry
Botnia Dirt Riders
Karkkilan Moottorikerho
Salon Moottorikerho
Vantaan Moottorikerho
Sipoon Moottorikerho
Alavudenseudun Moottoripyöräilijät
Siilinjärven Vesa

Tampere Supercross & Offroad Expo 8.-9.11.2019
www.supercrosstampere.fi
www.facebook.com/Tamperesupercross
www.instagram.com/supercross.fi

Teksti: Tampere Supercrossin tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross