Trial 21.05.2016

Timo Myöhäselle uran paras tulos Trialin EM-kisassa Ranskassa

Timo Myöhänen löysi itsensä loppupisteissä tänään Ranskassa ajetun Trialin EM-osakilpailun Pro-luokan neljänneltä sijalta. Kilpailu oli erittäin kovatasoinen ja vaativa, kuten ennalta oli tiedossa. Myöhänen sai kuitenkin ajon kulkemaan erittäin hyvin ja koko päivä eteni ilman minkäänlaisia ongelmia. Ajo oli rentoa ja vaikka paikat olivat suuria, kertoi Myöhänen nauttineensa ajosta.

Tämä kausi on Timo Myöhäsen toinen vuosi EM Pro -luokassa, joka on korkein luokka EM-tasolla. Neljäs sija on Myöhäsen paras saavutus EM-tasolla tässä kilpailuluokassa. Myöhäselle tuli kisassa vain 17 virhepistettä.

– Oli kertakaikkiaan mukava fiilis ajaa. Ei minkäänlaista painetta  ja  yleisö oli hienosti mukana. Kuten aina, kun tarjolla on huimia paikkoja, innostuvat katsojatkin. Toisaalta olisi hienoa olla podiumilla, mutta eiköhän sekin vielä onnistu. Tänään onneksi ei ollut ihan muutamasta pisteestä kiinni. Ivan (Roberts), joka johtaa MM-sarjaa World Cup-luokassa, oli kolmas yhdeksän pistettä minua parempana, jutteli Myöhänen tyytyväisenä varikolla heti kisan jälkeen. 

– Nyt sitten vain kalusto ja ukko kuntoon huomista varten, jatkoi Myöhänen viitaten huomenna Ranskassa ajettavaan toiseen koitokseen ja alkoi valmistella Vertigo-pyöräänsä reppurinsa Joa Hindrenin ja tehtaan mekaanikkojen kanssa.

Teksti Jukka Myöhänen

Uusimmat

Lisää aiheesta