Trial 16.09.2017

Timo Myöhäselle kuudes trialin Suomen mestaruus

Timo Myöhänen. Kuva: T.K. Kivinen

Tänään lauantaina Tervakoskella ajettiin kauden viimeinen SM-trialin osakilpailu. Timo Myöhänen on hallinnut viime vuodet Suomi-trialia, eikä vuosi 2017 tehnyt poikkeusta.

Myöhäsellä on nyt kuusi peräkkäistä mestaruutta korkeimmassa luokassa. Hän saavutti ensimmäisen mestaruutensa vuonna 2012.

Kuluneella kaudella Myöhänen voitti viisi ensimäistä osakilpailua. Tänään lauantaina voiton otti Ylöjärven Jussi Haapanen ja Myöhänen oli toinen.

Kisa oli samalla Myöhäsen kauden päätöskisa, koska tänä vuonna Suomi ei lähetä joukkuetta Trialin MM-joukkuekisaan.

Myöhänen ja hänen monivuotinen reppurinsa Harri Oittinen kuuden viimeisen vuoden kauden viimeisen kisan jälkeen. Kuva: Timo Myöhäsen tiedotus

Kokonaisuudessaan kausi oli hiukan tavallisesta poikkeava Myöhäselle. Vuosi sitten hänen Tsekeissä loukkaamansa polvi operoitiin, ja kuntoutuminen kesti liian kauan ajatellen kansainvälisiä kisoja. Siten Myöhänen kilpaili kuluneella kaudella vain kotimaassa.

– Olipahan liukas kisa, eikä oikein enää jaksanut puristaa, kun ei oikeastaan ollut enää panosta. Kaikki kunnia Jussille voitosta tänään. Nyt vain jatketaan opiskeluja Tampereella ja talvemmalla mietitään rauhassa miten seuraava kausi pyöritellään, jutteli Myöhänen varikolla odotellessaan palkintoseremoniaa.

Teksti: Timo Myöhäsen tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial