Trial 10.04.2016

Timo Myöhänen jäi niukasti ilman pisteitä

Espanjassa Catalanian GP avasi ulko-trialin MM-sarjan tänä viikonloppuna. Lauantaina Timo Myöhänen avasi MM-pistetilinsa sijoittuen sijalle 14, tänään sunnuntaina Myöhänen jäi sijalle 16. MM-pisteitä kertyy 15 ensimmäiselle, joten Myöhänen jäi ilman pisteitä.

Sunnuntain kisaan jaksoja oli vaikeutettu, koska elisessä osakilpailussa jaksot olivat hieman liian helppoja. Jaksojen muuttaminen ei vaikuttanut Myöhäsen suoritukseen. Kokonaispitesaldo oli 34 virhepistettä. Kierrokset 17, 12 ja 5.

Timo teki vakuttavaa jälkeä jälleen kerran viimeisellä kierroksella, ja oli selkeästi kymmenen parhaan joukossa. Timolta jäi kuitenkin tasaisuus puuttumaan.

– Harmittavasti ulkona pisteiltä, mutta olisi vaan pitänyt pitää jalat tukevammin tapeilla. Hyvää tietysti se, että ajo tuntuu hyvältä, pitää vaan saada sama lopputulos kaikille kierroksille. Taso on tänä vuonna niin kova ja kuskeja paljon, että ei ole varaa ajaa yhtään “harjoituskierrosta” kun mielii pisteille, kertoi Timo kisan jälkeen. 

– Nyt kansainvälisissä kisoissa on pieni tauko, jonka aikana ohjelmassa muutama kotimaan kisa. Siis hiukan pitää taas totutella STOP ajoon, koska nämä kotimaan säännöt kun sallii pysähtymisen jaksolla, mitä ei EM- tai MM -säännöt salli. Ajotyyliin pitää tehdä aika merkittävä muutos, jatkoi Myöhänen lähiaikojen suunnitelmistaan.

Tulokset: http://www.trialonline.org/01%20TRIAL.FIM/02.JUNIORS/201.INDEX.GENERAL/02%20100%20INDEX%20GENERAL%20JUNIOR.htm


Teksti Jukka Myöhänen / Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial