Speedway 06.04.2019

Timo Lahti loistavasti neljäs kansainvälisessä speedwaykilpailussa Saksan Wittstockissa

Timo Lahti kilpailee kaudella 2019 oman tiiminsä väreissä. Kuva: Mad-Croc Speedway

Saksan Wittstockissa ajettiin lauantai-iltana erittäin kovatasoinen speedwayottelu, jossa mukana oli kaksi Mad-Croc Speedwayn suomalaiskuljettajaa Timo Lahti ja Tero Aarnio.

Suomalaisista parasta vauhtia piti Lahti, joka yllätti GP-tähtiä vilisseellä nimilistalla, johtamalla kilpailua maksimipistein kolmen eräkierroksen jälkeen. Ratkaisevassa viimeisessä erässä Lahti starttasi toiseksi ja taisteli kärkipaikasta Nicki Pederseniä vastaan. Lahden yrittäessä sisältä ohi, Pedersen sulki taitavasti suomalaisen ajolinjan ja samassa Bartosz Zmarzlik pujahti ulkoa ohi. Näin Lahdelle viimeisestä erästä yksi piste ja loppusijoitus oli neljäs. Tero Aarnio sijoittui 12. neljällä pisteellä.

Kilpailun jälkeen Timo Lahti oli kuitenkin suoritukseensa tyytyväinen.

– En tiedä mitä olisin voinut tehdä paremmin eli suoritukseen pitää silloin olla tyytyväinen, vaikka sijoitus jäi neljänneksi. Edessä olevat jätkät olivat vaan tänään nopeampia ja piste. Kisassa oli tänään viidestätoista GP-sarjan kuskista neljä ja Iversen jäi taakse, ja Vaculik keskinäisessä erässä. Viime viikonloppuna Puolan ykkösliigan avauksessa tuli myös maksimipisteet. Vauhti on siis jo tässä vaiheessa kautta kohdillaan ja se lupaa tosi hyvää tulevalle kesälle. Olen harjoitellut koko talven kovaa ja rakentanut kaikki kilpapyöräni itse. Se on parasta mentaalivalmennusta, kun tietää kaiken olevan 100 prosenttisesti kunnossa ja voi keskittyä vain ajamiseen täysillä, Lahti kertoo.

Tulokset: www.sportowefakty.pl

Teksti: Mad-Croc Lahti Racing tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway