Speedway 18.05.2016

Timi Salosen Speedway-kausi starttaa viikonloppuna

Speedwaykuljettaja Timi Salosen kausi alkaa todenteolla viikonloppuna Ruotsissa. Lauantaina Nyköpingissä ja sunnuntaina Örebrossa kaukalossa vastaan ajavat Ruotsin ja Norjan maajoukkueet, Ruotsi kahdella joukkueella. Salosen lisäksi Suomen joukkueessa ajavat Arttu Pentinmäki, Pessi Sillanpää sekä ruotsalainen vahvistus Edwin Pohjantähti. Pojat lähtevät kilpailuihin tietenkin voitto tavoitteena.

Huhtikuun lopulla Timi Salonen oli kolmipäiväisellä Suomen Moottoriliiton leirillä Hallstavikissä. Leirin perusteella jaettiin edustuspaikkoja 250-kuutioisten MM-kilpailuihin ja mahdollisesti avautuviin EM-kisapaikkoihin.

– Leirin tavoitteena minulla oli ajaa edustuspaikka ja siinä onnistuin. Toukokuun 7. päivä oli minispeedwayn Viron mestaruuskilpailun ensimmäinen osakilpailu Tabasalussa. Ajoin siellä kahdessa ensimmäisessä erässä uuden rataennätyksen ja voitin viisi ajamaani erää. Virossa kaksi muuta osakilpailua jäävät todennäköisesti väliin muiden arvokilpailujen takia, Salonen kertoo.

Nuorukaisen tavoite tällä kaudella on voittaa minispeedwayn Suomen Cup ja Joukkue Cup. Joukkue Cupissa Salonen ajaa Mad-Croc Racing -joukkuueessa Pessi Sillanpään kanssa. Mini-speedwayn YGT- (MM) ja EM-kilpailuissa tavoitteena on mitali. 250 kuutioisissa, jota Salonen ajaa ensimmäistä kautta, tavoitteena on ajaa finaaliin MM-kilpailussa ja mahdollisesti avautuvassa EM-kisassa.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/TimiSalonenSpeedwayTeam/

Teksti Timi Salonen Speedway Racing tiedotus
Kuvat TSS-Racing tiedoitus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway