Pienoisautoilu 15.01.2017

Tiimit valmiina Kuusankoskella järjestettävään FinTrack Tour III -osakilpailuun

Pienoisautoilun SM- ja kansalliset luokat kisaavat seuraavaksi Kuusankoskella. Kuva: Lasse Ilvessalo

Pienoisautoilun FinTrackTour III Formula 1 -kilpailu järjestetään sunnuntaina 22. tammikuuta Kuusankosken Urheilutalolla.

FinTrackTour-pienoisautoilun SM-sarja jatkuu ensi viikonloppuna Kuusankoskella Kymen Pienoisautokerhon isännöidessä kauden kolmatta kilpailua. Tiimit ovat jo hioneet kilpailutaktiikkansa valmiiksi.

Team Eurorc:

Eurorc lähtee jälleen kisaan Xray X1 -kalustolla, kuljettajana Niko Vuorenmaa. Vuorenmaa raportoi Korian Casinolla kisamatoilla ajetuista testeistä, että autossa ei ole tarpeita muutoksille ja grp-renkaat ovat edelleen kunnossa, edes liimauksia ei ole tarvinnut korjata.

Team Fullspeed RC:

Fullspeedin tiimi sai huippuvahvistuksen, kun Lasse Ilvessalon touring-autot saivat rinnalleen myös formulan. Ilvessalon kalustona on ’17 mallin Xray ja testit bunkkerin isolla radalla enteilevät hyvää vauhtia kisoihin. Aapo Koro lähtee kisaan ets-sarjassakin vierailleella CRC-autolla, jonka toimivuus on täysi arvoitus. Autossa on mahdollista käyttää vain pitkittäin asemoitua akkua mitä käytetään nykyisin vähemmän kuin poikittaista asettelua. Viivalla nähdään myös kokenut Pekka Kuronen. Mikko J. Mäkelä ei valitettavasti starttaa formulassa, vaan keskittyy prostock touringiin.

Team RiiUA:

Perinteisesti erittäin vahva Riihimäen tiimi starttaa kisaan vain Artti Viitaniemen voimin, kun Niko on varattuna muiden asioiden parissa. Viitaniemen valinta kisaan on joko etuvakaajalla varustettu ’17 mallin Xray tai aiempi versio. Renkaissa mies luottaa edelleen Shimizuihin.

Team MikUA:

Kerhokisoissa dominoinut Miika Vuohelainen on päivittänyt Tamiyasta myös Xrayn 2017 -versioon. Vuohelainen raportoi, että uusi malli on helpompi ajaa ja tuloksen tekeminen helpompaa. Tuleva kisa on miehen ensimmäinen isompi kisa ja odottavaa jännitystä on ilmassa. Tekniikan osalta Vuohelainen luottaa edelleen Tekinin moottoriin ja säätimeen, akuiksi valikoitui Orionin 4500mA-malli. Sami Tarkiainen ei valitettavasti starttaa formulaan, vaan keskittyy prostock touringiin.

Team Lamminsivu:

Ilari Lamminsivun vauhti on ollut viime kaudella hetkittäin aivan kärjen tuntumassa. Laminsivun kalustona on Roche Rapide, joka näytti toimivuutensa Lahden LTCC-kisassa.

Team Ospa:

Kotikisoissa Oulussa jälleen kärkeen ajanut Janne Valtanen lähtee Kuusankoskelle vahvana suosikkina, myös Mika Anttonen ja Eemeli pitivät hyvää vauhtia.

FinTrack Tour III osakilpailu, Kuusankoski 21.-22.1.2017
Kuusankosken Urheilutalo, Uimahallintie 3. (Urheilupuiston RC-radan läheisyydessä)

LUOKAT

Lauantai 21.1. TSM-10 ja TSS-10 Sunnuntai 22.1. TSP-10 ja F1-10

Teksti: Aapo Koro

FinTrack Tour 2017 hyvässä vauhdissa

Pienoisautoilun vuosi 2016 päätökseen Oulussa FinTrack Tourin toisessa osakilpailussa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Pienoisautoilu