Motocross 17.04.2018

Tekninen vika Räikkösen ja Pyrhösen motocross-tiimin kuljettajan harmina Portugalissa

Gautier Paulin (oik.) oli hyvässä vauhdissa MXGP-luokan ensimmäisessä erässä. Vasemmalla tiimin valmentaja Tomi Konttinen ja keskellä tiimipäällikkö Antti Pyrhönen. Kuva: IceOneRacing

Kimi Räikkösen omistaman ja Antti Pyrhösen johtaman Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing –motocrosstiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin sijoittui yhteistulosten sijalle 12 Portugalin MM-osakilpailussa.

Motocrossin MM-sarjan kauden viides osakilpailu ajettiin viikonloppuna Portugalissa Aguedan radalla. Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimin Gautier Paulin sijoittui lupaavasti MXGP-luokan ensimmäisen erän neljänneksi, mutta joutui keskeyttämään toisen erän kahdeksannelta sijalta teknisen vian takia.

– Ensimmäisessä erässä minulla oli hyvä vauhti ja tein jopa nopeimman kierrosajan. Toisen erän pieni tekninen vika esti minua pääsemästä maaliin, mutta otamme positiiviset puolet tästä osakilpailusta ja puskemme eteenpäin, Paulin tiivisti.

Portugalin yhteistulosten ensimmäiseksi kiilasi MM-pistejohdossa oleva Hollannin Jeffrey Herlings ennen MM-pistekakkosta Italian Antonio Cairolia ja Slovenian Tim Gajseria. MM-pisteissä kolmantena on Ranskan Romain Febvre. Paulin on pisteissä viidentenä, kun kaudesta on vielä ajamatta 15 osakilpailua.

Räikkösen ja Pyrhösen tiimin brittikuljettaja Max Anstie joutui jättämään Portugalin osakilpailun väliin loukkaantumisen takia.

Motocrossin MM-sarja jatkuu kauden kuudennella osakilpailulla Venäjällä 30.4.-1.5.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross