Ralli 13.09.2017

Tekniikkamurheet Vuorisalon riesana Ukissa – ”Ei ollut tarvittavaa voimaa”

Samuli Vuorisalo ja Henri Arpiainen. Kuva: Patrick Rupponen

Rallin SM-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu kurvailtiin menneenä viikonloppuna Uudessakaupungissa. SM3-luokkaan kovin odotuksin startannut Samuli Vuorisalo ja kartanlukija Henri Arpiainen sai tuntea motorsportin nurjan puolen. Kaksikko oli matkalla kohti luokan kakkossijaa, kunnes loppulenkillä tulleet tekniikkamurheet tiputti lopulta sijoituksen neljänneksi.

– Iso pettymys, parempaa lähdettiin hakemaan ja parempaa oli myös tulossa. Turbon puolelle tuli ongelmat ja auto ei enää ahtanut, joten siellä ei ollut enää tarvittavaa voimaa. Yhdestä lämpösuojatusta ahtoputkesta löytyi reikä, joka varmasti aiheutti nämä ongelmat, Vuorisalo totesi pettyneenä.

Samuli oli pääosin tyytyväinen omaan ajamiseensa kisassa ja pätkäajat olivatkin koko ajan vertailukelpoisia ongelmien alkuun asti. Sääolosuhteet toivat oman mausteensa kisaan myös.

– Ihan hyvä kisa ajollisesti, olen tyytyväinen siihen. Ei liiemmin tullut mitään virheitä. Keli oli hyvin haastava tällä kertaa, pito vaihteli useaan kertaan erikoiskokeella ja vettäkin tuli välillä ihan maahan asti. Se oli toki ihan sama tilanne kaikille ja hyvä se on opetella ajamaan tuollaisissakin olosuhteissa.

SM-sarjan päätösosakilpailu ajetaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna Tampereella.

Teksti: Samuli Vuorisalo tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli