Ralli 17.02.2019

Teemu Varjolle pettymys Kouvolasta

Teemu Varjon kisa päättyi keskeytykseen heti alkumetreillä. Kuva: Toni Ollikainen

Teemu Varjon osalta SM O.K. Auto-ralli ei paljoakaan ilonaiheita tuottanut. Jo ensimmäisen erikoiskokeen maalipäässä särkynyt vetoakseli aiheutti keskeytyksen erikoiskokeen maaliin.

Kauden toiseen kilpailuun Teemulla oli selkeä tavoite, vain voitto kelpaa. Aamulla aina ensimmäisen siirtymän puoliväliin asti oli fiilis itsevarma ja levollinen, kunnes auto alkoi pätkiä.

– Pientä käyntihäiriötä ennen pätkää oli havaittavissa. Päästiin kuitenkin tuskaillen lähtöviivalle ja kun kaasu lyötiin pohjaan vikaa ei enää huomannut.

Kilpailun avaus oli 26,1 kilometriä pitkä erikoiskoe. Pätkän maalipäässä Micran vetoakseli antaututui ja kisa loppui erikoiskokeen maalin jälkeen. Ajo oli kuljettajaparin mukaan todella tökkivää, ajoittain ajo sujui hyvin, kun taas välillä siitä ei meinannut tulla yhtään mitään. Sen todistivat myös väliajat, sillä eroa kertyi jo ennen vetoakselin katkeamista kymmeniä sekunteja luokkakärkeen.

– En tiedä mikä ajamisessa tällä hetkellä mättää. Pitäisi vaan ajaa todella paljon rohkeammin, tuntuu että vaikka näkisi kurvin läpi, niin jalka hakeutuu jarrulle joka kerta. Täytyy vaan treenata ja treenata ja sen jälkeen treenata lisää, Teemu pohti ajamistaan lyhyeksi jääneen kilpailun jälkeen.

Seuraavaksi tallilla ryhdytään auton purkutöihin ja suoritetaan perusteellinen huolto. RSJM-sarja jatkuu toukokuun lopussa SM Riihimäki-rallilla.

Teksti: Teemu Varjon tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli