Motocross 10.03.2017

Teemu Selänne huutokauppaa crossikypäränsä – rahat halvaantuneelle crossikuskille

Selänne halusi olla mukana tukemassa Jessy Nelsonin kuntoutusta. Kuva: Toni Ahokas

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne on päässyt tänä vuonna motocrossin makuun. Nyt mies huutokauppaa Selänne & Supertähdet -kuvauksissa käyttämänsä motocross-kypärän ja -paitansa, joiden tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

Teemu Selänteen käyttämät motocross-kypärä ja –paita ovat nyt huutokaupattavana Ebay-nettisivulla. Tuotot menevät lyhentämättöminä halvaantuneen motocrosskuski Jessy Nelsonin avustamiseksi.

Teemu Selänteen motocross-kypärä pääsee nyt uuteen kotiin.

– Varoja kerätään Road2Recovery-yhdistyksen kautta halvaantuneille motocross-kuskeille. Hyvän ystäväni Roger DeCosterin kuljettaja halvaantui reilu vuosi sitten ja tämä tuntui hyvältä tavalta auttaa häntä. Toivottavasti myös jääkiekkoihmiset löytävät tämän huutokaupan, Selänne toteaa.

Tätä crossipaitaa Selänne käytti Anaheimin supercross-tapahtumassa. Paita huutokaupataan yhdessä Selänteen jääkiekkopaidan kanssa.

Varusteita käytettiin Teemu & Supertähdet kuvauksissa. Kypärän on maalannut motocrosskypärien maalaajana mainetta niittänyt Troy Lee, kypärän numero kahdeksassa on sekoitettu oikeaa kultaa ja siinä on Leen ja Selänteen nimikirjoitukset. Selänne on jatkanut myös kuvauksien jälkeen motocrossin ajamista, mutta ilman kypärää hänen ei kuitenkaan tarvitse jatkaa uutta harrastustaan.

– Troy Lee maalasi kypäriä kaksi, toinen on minulla ja toinen huutokaupataan.

Huutokauppa Selänteen varusteista päättyy maanantaina.

Linkki huutokauppaan.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross