Snowcross 09.02.2018

TeamLoukolla hyvä viikonloppu takana

Team Loukon kuljettajat ovat aloittaneet kauden menestyksekkäästi. Kuva: Team Loukko

Seinäjoen stadionilla ajettiin uudelleen kansalliset snorcross-kisat perjantai-iltana. Stadionin hienot puitteet tarjosivat jälleen yleisölle paljon nähtävää.

Pro-luokassa voittoon ajoi Jere Tynkkynen Lynxillään. Juuso Loukko ajoi hyvän finaalierän ollen toinen ennen Pieti Puhakkaa. Mikko Osmo epäonnistui lähdössä, hän ei onnistunut erän aikana nostamaan sijoitustaan ja oli lopulta 10:s.

Minijunioreissa ei ajettu finaalia laisinkaan, vaan pisteet kerättiin kolmesta lähdöstä. Veeti Loukko voitti avauserän ennen Luka ja Otto Tukiaista. Toisessa erässä voittoon ajoi Luka ennen Ottoa ja Veetiä. Viimeisen erän vei jälleen nimiinsä Veeti ja tämä tiesi hänelle luokkavoittoa ennen Lukaa ja Ottoa.

Kilpailu katsottavissa Ruudusta.

Snowcrossin SM-sarja jatkuu seuraavaksi Torniossa. Kuva: Team Loukko

Lauantaiksi siirryttiin Kokkolan kilpailuun, joka veti radan varteen yli 1 000 silmäparia. Pro-luokassa nopein mies oli Mikko Osmo, joka ajoi varmasti molemmissa erissä toiseksi. Avauserän voitti Jere Tynkkynen, mutta hän joutui toisessa lähdössä tyytymään sijaan kuusi. Juuso puolestaan epäonnistui avauserässä ollen vasta kahdeksas, mutta voitti toisen lähdön ja tämä nosti miehen totaalissa kolmanneksi.

Junior 11-14 -luokassa voittoon kaasutteli Oskari Laamanen, teamin kuljettajista Emil Herten oli hienosti kolmas.
Minijunnut-luokkaa ei ajettu Kokkolassa.

Linn Sjöberg kisasi puolestaan naisten PM-kilpailuissa Ruotsin Morossa. Hänen viikonloppu ei sujunut ihan toivotulla tavalla. Nainen ajoi lopputuloksissa sijalle 12.

Tuleva viikonvaihde Team Loukolta menee Honkajoella Pesämäen moottoriurheilukeskuksessa treenaten. Tiimi on rakentanut sinne loistavan harjoitteluradan Rentti Oy:n ja Honkajoen Moottorikerhojen avustuksella.

SM-kausi jatkuu Torniossa 16-17.2.2018

Teksti: Team Loukko

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross