Snowcross 27.12.2018

TeamLoukko.com tuo kaudella 2019 riveihinsä uusia kuljettajia

Juuso Loukko ja Mikko Osmo tuulettavat SM-mitalejaan Himoksella 14.4.2018. Kuva: Teemu Kukkonen

Team Loukko.com on Suomen- ja Euroopan menestynein motorsport-tiimi kelkka- ja ATV-kentillä. Tiimi on toiminut jo vuodesta 1998 ja nimi ja kuljettajat ovat matkan varrella muutaman kerran muuttuneet, mutta menestyksellinen toiminta on aina jatkunut vuosikymmenet.

Team Loukon kausi 2018 sujui erittäin hyvin, sillä kuljettajien ja tiimin tavoitteet saavutettiin ja SM-mitaleita kertyi jälleen useampia. Tiimin näkyvyys kasvoi kaudella valtavasti, kun Livesports toi SM-sarjan osakilpailut Ruutu.fi-palveluun, Youtubeen sekä tapahtumat vetivät lehterit täyteen kelkkakansaa. TeamLoukko.com näkyi esillä myös messuilla ja erilaisissa tapahtumissa, joten kaudella saavutettiin huimat yli 100 000 kontaktia.

Kaudelle 2019 tiimissä lähdetään uudessa asetelmassa, sillä loistavan uran ajanut Viktor Hertén lopettaa kilpailemisen, samoin myös Linn Sjöberg.

Heidän tilalla saadaan tiimiin uutta verta ja pakkaa tulevat sekoittamaan Joona Karjalainen, Veera Virtanen ja Road 2 Snowcross -sarjaa tekevä Harri Kolehmainen. Juuso Loukko, Mikko Osmo, Emil Herten ja Veeti Loukko nähdään tuttuun tapaan myös snowcross-radoilla Team Loukon väreissä.

Monipuolisen moottoriurheilu-taustan omaava Veera Virtanen tuo piristävän ruiskeen porukkaan ja onkin treenannut ahkerasti alkukauden pienestä loukkaantumisesta huolimatta. Tervolasta kotoisin oleva Joona Karjalainen tituleeraa itsensä Pro Lite:n mustaksi hevoseksi, joten yllätyksiä on luvassa koko kauden mitalla. Yllättäjänä on myöskin kaudelle 2019 lähtevä juontaja Harri Kolehmainen. Kolehmaisella ei vuorostaan ole moottoriurheilu-taustaa kuin mikrofonin varresta. Mies tekeekin Road 2 Snowcross -sarjaa ja kannustaa katsojia kelkkailun maailmaan.

Team Loukko.comin tavoitteena on olla varikon positiivisin, näkyvin ja menestynein tiimi. Kuljettajilla on selkeät suunnitelmat ja omat henkilökohtaiset tavoitteensa sekä kaikki kuljettajat tähtäävät tälläkin kaudella kärkisijoille. Juniori-kuljettajat lähtevät tänä vuonna kasvamaan lajin mukana ilman sen suurempia tavoitteita. Team Loukko.com ja sen kuljettajat tullaan näkemään ensi kaudella varikoilla ja kilpa-areenoilla laajasti pohjoismaissa.

Team Loukko.comin kuljettajat ja heidän tavoitteensa kaudella 2019

Mikko Osmo
Suomenmestaruus ja MM-sijoitus 5 joukkoon

Juuso Loukko
Suomenmestaruus ja MM-sijoitus 10 joukkoon

Veeti Loukko
Uusia Mini Junior -luokan mestaruus.

Emil Herten
Mitali Junior 11-14 -sarjasta

Veera Virtanen
Mitali Naisten sarjasta

Joona Karjalainen
Pro Lite -sarjan musta hevonen

Harri Kolehmainen
Tuoda snowcross-näkyvyyttä suomalaiseen mediaan, Kolehmainen on lajin puhdas aloittelija

Teksti: Team Loukko.com Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross