Snowcross 19.01.2018

Team Loukko.Comin kelkkakausi vauhtiin lupaavasti

Team Loukko.comin kuljettajat suuntaavat katseensa seuraavaksi Seinäjoen lauantaiseen SM-avaukseen. Kuva: Röger Strandberg

Team Loukko.com avasi kilpailukautensa viikonloppuna Ruotsista, jossa ajettiin perinteiseen tapaan kauden avauskilpailu Arctic Cat Cup.

Mikko Osmo ja Juuso Loukko selvittivät lauantain alkueristä tiensä sunnuntain finaalipäivään. Semifinaalissa Osmo ajoi sijalle 5 ja Loukko heti hänen perässään sijalle 6.

Finaalissa Osmo sai hyvän lähdön, hän ajoi tasaisesti koko erän ollen ruutulipulla sijalla 7. Loukon sijoitus finaalissa oli 10:s.

Molemmat kuljettajat olivat viikonloppuun kohtuu tyytyväisiä. Ajo oli varmaa koko viikonlopun, suuria riskiä ei kauden avauskilpailussa vielä otettu. Alkutalven testit ja harjoittelut ovat sujuneet hyvin, tästä on hyvä lähteä kohti kauden ensimmäistä SM-kisaa. joka ajetaan lauantaina Seinäjoella.

Linn Sjöberg aloitti kilpailut vahvasti, hän voitti lauantaina molemmat karsintaerät. Semifinaalissa tuli kuitenkin kaatuminen, tämän seurauksena hän jäi ulos finaalista. Kauden startti osoitti kuitenkin sen, että viime talven loukkaantuminen on voitettu ja vauhti on tallella. Sjöberg lähtee Seinäjoen kilpailuihin vain voitto mielessä.

Teamin uusi kuljettaja Emil Herten ajoi Ruotsissa uransa ensimmäisen kilpailun. Hän oli viikonloppuun tyytyväinen ja sai runsaasti kokemusta seuraaviin koitoksiin. Herten ajoi semifinaalissa sijalla yhdeksän ja karsiutui finaalista.

Kilpailun tulokset

Teksti: Team Loukko.com Tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross